Bebeggimm (şu forumdan nefret ettim yemin ediyorum iki saattir yazıyorum cevap gitmiyo uyuz oldum) canım Estağfirullah tabiki sor bend esenin gibiydim yani normal şöyle söyleyim bende fitil istemiştim ama doktorumuz fitil vermedi canım büyük olduğu için biz sünnet ettirdiğimizde hemen hemen 4.5 aylık filandı ilk 3 aylık bebeklere veriliyormuş fitil bize o yüzden calpol verdi 6 saatte bir düzenli olarak vermemi söyledi öyle yaptım pipisine de 3 ayrı krem vermişti bunlrı karıştırıp hem bezine hem pipisine bolca sür demişti düzenli bir şekilde yaptım her beze çok faydası oldu onun haricinde ilk gün dediğim gibi biraz mızmızdı haliyle anestezi geçince ama yine korktuğum gibi olmamıştı şükür ben hatta kucağıma alırken korktum ettim bacaklarının arasından tutamıyordum eşim birşey olmaz korkma dedi o gayette tuttu hiçbirşey olmadı geceyi de güzel atlatmıştık ertesi güne birşeyi kalmamıştı her zamanki gibi dönüyordu oynuyordu hiç ağlamadı şükür çabuk toparladık sünnet esnasında da 1 saat öncesine kadar emzirmemi söylemişti doktor ama çok ağlamıştı bir arş durmadı doktoruna sorduk o zaman biraz emzirebilirsin demişti ve susacak kadar emzirmiştim canım tok sayılırdı yani bir sıkıntı yaşamadık