O1Anne sizinle benzer süreçleri yaşıyoruz. Yaşadığımız süreçten bahsedeceğim ancak ilk tavsiyem mutlaka bir doktora gidin, diyet yapacaksanız da doktor kontrolü ve yönlendirmesiyle yapın. Hayvansal ürünler bebişlerimizde sindirimi zor olabiliyor. Genelde alerjik belirti fark edildiğinde süt ve süt ürünleri kesilir. (Hayvansal keçi inek manda Dan elde eldiven ürünler - Peynir, süt, tereyağı, krema gibi) bazı demir ilaçlarında süt var, örneğin biz sidefer kullandık ve içinde süt olduğu için değiştirdik. Süt ve süt ürünleri diyeti 2 hafta uyguladım. Bu süreçte belirtiler yok olsaydı sadece süt diyetine devam edecektik ancak belirtiler devam ettiği için doktorumuz bu kez yumurta ve yumurta ürünlerini de ekledi. Yani bu kez hem süt hem yumurta diyeti yapmaya başladım. Bu yüzden doktor eşliğiyle devam etmeniz çok önemli neye diyet yapacağınıza ne kadar süre yapacağınıza doktor karar vermeli. Paketli gıdalardan uzak durun hemen hemen hepsinde süt ya da süt ürünü bulunyor, her aldığınız şeyin içeriklerini mutlaka okuyun. Sütüm azalır diye endişe etmeyin, hiçbir şey olmuyor :) vegan ürünlerle beslenebilirsiniz, sebze ağırlıklı beslenebilirsiniz.