Sevgikmsl Merhaba anneler. 2 aylık bebeğim var normalde 22.00a doğru yatırıyorum gece 4e kadar uyuyor sonra emip uykuya devam ediyor. Sabahta 10 gibi uyanıyor. Gece uykusunu saat kaçta yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Ballinin_annesi Sevgikmsl benimki de sizin gibiydi ama 10 da değil 12 ye doğru uyurdu genelde. Hala uykusu çok düzenlidir hatta artık 7 de uyuyor 7 de de kalkıyor. Ama sizin için bir düzenden bahsetmek için erken bu aylarda bir düzen kursanız da sonradan bozuluyor zaten. 6 Aydan sonra tam düzene girer
BelaCivciv Sevgikmsl Maşallah güzel uyuyor🧿 7den sonra yaptığı uykular gece uykusuna giriyor diye biliyorum
Tugcebudak20 Sevgikmsl öncelikle sabah 10 da kalkması çok geç çok küçük çünkü 7-8 arası kalksa daha iyi olur 3 uyku yapması gerekiyor o aydaki bir bebek gece uykusundan en geç 21:30da geçirin bence küçük daha çünkü 😼
Sevgikmsl Ballinin_annesi evet canım erken henüz okuduğum yazılarda akşam 8de uyutup sabah 8de uyanması yönündeydi o yüzden merakımı gidermek adına sormak istedim o zaman bu şekilde devam edeyim
Emirmete Sevgikmsl gündüz kaç saat ıyanık benim oğlumda 2 aylık 1 de uyuyor gece o yüzden 10 da uyusa onada razıyım
Sevgikmsl BelaCivciv 7den sonra 1 saat daha uyuyor onun sonrasında 10a kadar bekliyor 10da gece uykusuna geçiyor 😊
Sevgikmsl Tugcebudak20 gündüzleri 3 uyku yapıyor zaten akşam 7 gibi 1 saat kadar uyuyor sonrasında uyanıp 10da geçiyor gece uykusuna gece 1 kez beslenmek için uyanıyor sonra yine devam ediyor uykusuna
KUTAY61 Sevgikmsl 2 aylik bebek gece gündüz uykusunu henüz farkedemezki biraz daha bekleyin uyku saati ayarlamak icin