Dmttt Kızlar selam 40 günlük bebegim var ilk başka zinco kullandık fayda gördüm ama doktor probiyotik kullanman lazım diyip basko adında bi damla verdi oğlum tama anlamıyla rahatlayamiyor sorum şu ki basko damla kullanırken zinco dan günde 1 defa versem birşey olur mu ?
Minikprenses Dmttt günde 2 defa ver 1 defa fayda etmiyosa ben cok gazlandığında ve ilk basladığımda öyle yaptım sabah 5 aksm 5 aynı saatte 3. Gün çatır çatır yapmaya basladı daha az ıkınıyoruz
Lolita Dmttt benim bebeğim beni emerken karnı gurulduyor,sizinde bebislerinizin emzirirken mı gurulduyor
Dmttt Minikprenses olmadı birazdan yine vereyim 2-3 gün günde 2 defa kullanalım çok ıkınıyor uykusundan uyanıyor. Karnı gurul gurul
cokcocuklu Minikprenses biogaia dan başka damla kullanıyormusunuz ? Ben sab kullaniyorum biogaia yi günde 1 defa veriyorum ama fayda etmiyor sanırım 😏
Minikprenses Dmttt karın gurultusu hafifse doktorum bana bagırsakları calısıyo demişti ama siddetli ve sürekliyse gazmıs 😰
Dmttt Minikprenses doktorumuz bize de güzel çalışıyor dedi ama emerken sürekli ses geliyor gurul gurul
PelKad Lolita Benimki de öyle emerken inanılmaz bir gurultu sancı giriyor ve ağlıyor 😞 Çok üzülüyorum o böyle oldukça.
Arzuayse cokcocuklu benim bi aylik bebegim gunde 2defa sap veriyorum 5damla buara gaz cok zorluyo ilk kullandigimda iyi geliodu
cokcocuklu Arzuayse 8 damla veriyorum ben yine bile sancısı oluyo biogaia yi yeni aldk 2gundur kullaniyorum insallah ikisi fayda eder
Lolita Arzuayse canım 15 damla verilmesi gerekiyor muş ben de 5 damla veriyordum bi ise yaramıyordu şimdi günde bir defa 15 damla sab günde iki kere zinko sabah akşam 4 damla dönüşümlü veriyorum iyi geldi şükür 🙏
Simya Kizlar ben sab gunde 4 kere 5 damla kullanabiliyoz ama bana bu yeterli olmadi doktora danisarak onla beraber bio kullaniyom gunde bir 5 damla inanin ilk gunden faydasini gordm 41 gunluk oglum uyari vermeden kakasini yapmazdi bio bagirsak duzenleyici kendisi 3 kere kaka yapti ben sok.ve cok sukur rahatladi 3 gun oldu