Ayazzmomms Beraninannesii kısmet olursa pırasa yemeği bırazda dolaba koymak ıcın içli köfte yapcam ondan da koyarım sofraya
Feyzosumunannesi Beraninannesii yaprak sardım kırmızı kapya biber ile yeşil biber doldurdum bide şuan pişiyor bugün erken yaptım kayinvalidem rahatsız orada göndereyim diye 🤩
agzimizin_tadi_kacmasin Feyzosumunannesi kırmızı kapya biber doldurması nasıl oluyor acaba hiç denemedim cesaret edemedim doğrusu
Feyzosumunannesi agzimizin_tadi_kacmasin tadı muhteşem oluyor normal dolmalık bibelerin ağzını açıp içine doldurulduugu gibi yapılıyor
Merveeemeeliss Beraninannesii misafirim var seç beğen al ezogelin çorba et sote pilav kuru fasulye havuç tarator salata başka yeter heralde iki erkek gelcek 😀😀😀
Minnakkk Beraninannesii bizm menü farklı ama herkese hitap etmez 😀😀 İşkembe corbası Etli bamya (olmasa da olurdu bulunsun dşye) Veeeeee ciğer sarma 😋😋😋😋😋 Yogurtlu köz biber Sakatat takılacagız bugun 😀
EmirMom Beraninannesii mercimek çorbası İzmir köfte Pilav Salata Köz biber turşusu Hafta sonu diye tatlıda yaptım magnolia 🌸 Rabbim herkesin sofrasına bereket versin 🤲
Baakpnr- Beraninannesii patates püresi , Dalyan köfte , salata , içecek maalesef kola😂 Dalyan köfteyi de ilk defa yapcam @Wolverine sanırım yapıyor yorumlarda gördüm görse de bir bana tarif atsa ❤️
Sahrabalam Baakpnr- yaaa öğretmenim ben Dalyan köfte içindeki yumurtayı bir türlü sevemiyorum ya 😅😅😅😅