dygusalmom97 Anneme telefon almak istiyorum.Bütçem 5-5,5 bin.samsungdan başka telefon kullanmaz biliyorum.bu telefonlardan birini kullanan var mı ?iyi veya kötü özelliklerini söyler misiniz?🌺 M13 olacak m12 yazmışım🙈
Denizkizi2022 dygusalmom97 A30 kullanıyorum çok memnunum ve çok dayanıklı. Genellikle A serilerinin iyi olduğunu telefoncu söylemişti.
Balim61 Samsung galaxy A02 kullaniyorum memnunum 2 yil olck nerdeyse alali hic sorun yasamadim. dygusalmom97
Emirin_Annesi10 dygusalmom97 benimki a13 annenize yeterli bir telefon kamerası eh işte büyüklüğü güzel hafızasıda annenize yeterli bence alabilirsiniz sıkıntı yaşamazsınız
bebekzeynep dygusalmom97 ben kullanmıyorm ama geçenlerde kardeşim a23 aldı memnun o baya araştırdı M serisi pek tutulmuyormş A serisi daha güzel demişler
dygusalmom97 Denizkizi2022 teşekkür ederim 🌺fiyatlar o kadar yükselmiş ki keşke yeni yıla girmeden alsaydım dedim😣
Denizkizi2022 dygusalmom97 ben yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum piyasaya o kadar uzagım ki benimki bozulursa eğer ben de naparım bilmiyorum .
dygusalmom97 Emirin_Annesi10 ay çok teşekkür ederim annem zaten kamera falan pek kullanmaz ancak bizimle görüntülü konuşur.
Zeytin-gozz1 dygusalmom97 a13 kullanıyorum yeni aldım çok sevdim şimdilik memnunum ayrıca annenize alacaksanız kullanımı çok basit rahatlıkla kullanacagindan emin olabilirsiniz😇
dygusalmom97 Zeytin-gozz1 canım kullanır zaten o konuda sıkıntı yok telefonuda var samsung ben sadece yenilemek istiyorum.Teşekkür ederim peki nereden aldınız ben internetten almayı düşünüyorum ama sorunsuz gelir mi acaba