Mavis00 merhaba, dün 23 aylık olduk ve yaklaşık 2 hafta önce bıraktım. Artık çok yorulduğumu ve bırakmam gerektiğini düşündüm. Bir gün artık meme yok, memeler uyumuş dedim. Hiç vermedim. Kıyametleri kopardı. Yakamı paçamı sündürüyorsu sonunda sırf sussun diye veriyordum. 3 gün başedemedim yani. İşten eve geldim komşum geldi. Kocakarı tekniği ile. Memelerini aç pulbiber sürcez dedi. Ben tabi yok olmaz, psikolojik olarak travma olur falan diyorum. Neyse önce iki memeyi de o görmeden ıslattık, banyoda her yerine pulbiber sürdüm içeri geldim. Memeler eğğ olmuş diyip öğürme numarası yaptım sürekli. Bırak ağzına sürmeyi, elini bile süremedi. Korktu ağladı. Sonra o gece ağlayarak uyudu . Ağlarken meme eğğ dedi sürekli. Ertesi gün ve sonrasında meme eğğ dedi hep. Bizde anne ve baba olarak sürekli meme eğğ, diyip öğürme numarası yaptık. 22 aydır beni sömüren bebeğim 5 dk da pulbiberleri görünce memeyi bıraktı. Bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. Ama kocakarı yöntemi gerçekten işe yaradı. Birde o ilk anın videolarını falan da çektik. Baktıkça gülüyoruz :)))