Deryaeylul Kizlar 7 aylik kizim var sabah gozleri tamamen kapanmis olarak uyaniyor gunduzleri bile bazen uyudugunda o kada akiyor ki yinr kapaniyor goz doktorundan sira aldim ama sebebi ne olabilir kizlar onemli birsey midir
Emirin_Annesi10 Deryaeylul ben yastık kılıfını çok sık değiştiririm ağız suları akıp mikrop kapabiliyor. Geçenlerde oğlumun gözü kızarmıştı böyle durumlarda ben hep sabunlarım gözünü her uykudan önce ve sonra ilaç kullanmadan geçer genelde. Sizde deneyin
Hilalanr Deryaeylul netira diye bir göz damlası var. Ben onu günde 3 kez 1 hafta düzenli uyguladım geçti. Yalnız benim bebeğim 2.5 aylıktı kullandığımda. Siz de doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
elizabeth Deryaeylul benim kızım çok rüzgar da kalınca olmuştu bi kere. Aile hekimine götürdüm bir damla vermişti, bir-iki kullanımdan sonra geçti. Çok geçmiş olsun.
Masalim1 Gözyaşı tıkanıklığı oluyor canım benim çocuğunda vardı göz doktoru krem ve damla verdi göz masajı var onu yaptım açıldı tıkanıklık internete de bakabilirsiniz masajina