bebeğim iki aylık cok kusuyor ya içtiği sütün yarısı geri cıkartıyor o yermedi bi kac gündür de su kusmaya basladı acaba neden böyle bilen varmı uyurken bir anda cıglık atmaya baslıyor kusuyor geri uyuyor basına böyle bişi gelen var mı😰
yaseminderin doktora götürün refLü oLabiLir kiLo aLımını we geLişimini etkiLer bu durum hemen götürün
yaseminderin 21 günlük bizimde öyle malesef dün doktkra götürdük dik emzir dedi süt fazla gelşnce emmeye çalışırken hava gidip gaz yapıyormus ve onuıkarmayınca da kusmaya nrdrn okuyo dedi uykusunda midesi bulanıp tuhag sesler çıkartıp uykuya dalamıyodu
yaseminderin reflü yatakları var çok rahatlatıyor bebişleri
yaseminderin bizimde aynı ya sorma 😢 bn artık gazını rahat cıkaramadığı için öidesinin zorlandığını ve kustuğunu düşünmeye basladım. Gaz ilacı kullanmaya basladık bakalm bu arada 62 gğnlük bnm oğlumda reflü ilacı kullanıyoruz 😔
yaseminderin benim ilk kızım 6 ayına kadar aşırı kusardı. Şimdi küçüğüm 2 aylık sürekli elimde cebimde ağız mendilleriyle dolaşıyorum öyle böyle değil çok kusuyo ama kilo alımı iyi bazı bebekler anne sütünü çok içince fazlasını çıkarırmış eğer seninkinde de böyle bi durum varsa kilo alımı da iyiyse kussun önemli değil bebiş büyüdükçe kusma sıklığı da azalacaktır
GmzSnn bir aylıktan beri var zaten doktora götürmüstük reflü dedi bir ay bekleyelim kilo kontrolu yapalım dedi o yuzden beklemedeyiz doktora da haftaya gidecem ama bu iki gündür daha fazla olmaya basladı korkuyorum o yuzden😰
Prensesannesiii Aynen oyle yatarken bir anda cıglık atıyor kusuyor aonra tekrar uyuyor tuhaf tuhaf sesler cıkarıyor uykuda uykuya tam dalamıyor
fdmozkncmn biz zaten gazlı bir bebek oldugumuz icin gaz ilacı kullanıyoruz bir aydır gazını da cıkarmaya korkuyorum ne zaman cıkarsam daha karnına gitmeden süt kusuyor o yuzden ne yapacagımı sasırdım😓
yaseminderin bu dönem bebeklerin yasadığı sorunlar bunlar sanırımm bizmkide öyle ya 😢