biroglanannesii1 Adhgftjk Yapabilene hayretler için de bakıyorum cidden tebrik ediyorum her şeyi becerdim de bir o örgüyü beceremedim üstte kalsın 😂
Deletedmom_68 Adhgftjk ben bebeğime oyuncak ördüm el işi portum var bakın isterseniz başkalarının da yaptığı bir çok örnek var🥰
Adhgftjk biroglanannesii1 denediniz mi peki🤭 annem çok küçükken öğretirdi basit zincir çekmeyi vesaire. Sonra ben kendim YouTubeden videolar izleyerek öğrendim 🤭
biroglanannesii1 Snm_arya Ben de sıfır vallahi bir şu örgü işini beceremedim belki çok zorlasam yaparım ama yeterince istemiyor olabilirim 😂
Snm_arya biroglanannesii1 ama tavsiye ederim ben birde kaç defa yapıp sattım hele kızıma yapıyorum giydiriyorum nasıl içim gidiyor 😀
Mavininbiri Adhgftjk Oğlumun battaniyesi,uyku arkadaşı hırka,yelek,tulum,bere ,patik hepsini ben ördüm yapip sattim da su an oğlum izij veremediği icin yapamıyorum. Şimdi de örgü toka lar yapıyorum satıyorum
Mavininbiri Aysgl_clk12 Durumda paylaşıyorum sürekli oluyor mutlaka. Instagram kullanıyorsanız acilirsiniz bayağı ben kullanmıyorum kullanabilsedyim çok olurdu
Merve_ada71 Mommygirl aynen canım aktivite küpü olarak geçiyor küçük motor gelişimi için uygun etkinlikler oluyor üzerinde bende buna benzer yapıyorum çocuğumun ilgisini çekecek şekilde