Mrv_mrv Kızım 3 aay 14 günlük. Gece 2 3 kere kalkar emer yatardı. Ama sok 3 gündür emdikten sonra bbeşipe koyunca uyumuyor el ağzında sürekli meme aranıyor. Saat başı kalkıyor acaba doynuyı mu diye emzirim diyorum emmiyor ağzında emzik gibi tutuyor. Emzik versem her düştüğünde uyanıyor. Yani sürekli Bi emme isteği. Napcam valla 3 gecedir sabaha kadar beşik sallıyorum.
plajterligi Mrv_mrv damakları kaşınıyor olabilir mi kontrol edin sertleşme olmuş olabilir bundan dolayı da ellerini ağzına götürme isteği oluşur her elini emmesi açlıktan olmuyor çünkü. Memeyi emzik yaptığını söylemişsiniz memede damaklarını rahat kaşıdığı için durmak isteyebilir
Sedaliz Benim 4 ay lik biz de oyleyiz anlamadım ,gece saat başı ayaktayım zombi gibi geziyorum sabah ortalikta
Mrv_mrv Sedaliz eminim bende emzik gibi alıyor zaten. Peki siz normal de emzik veriyor musunuz. Onu mı aranıyor acaba
Mrv_mrv 42gulfe_kctrk her seferinde emziriyomusunuz. Ben busefer de öylee açılmasın diye al olmadığını düşümüyosm an sallayıp uykuya döndürmeye çalışıyorum
Bspring Benim de aynı durum gece yatmaya geçerken oluyor, neredeyse 4 saat memede duruyor tam dalmıyor memeyi çekince uykusu tamamen açılıyor ve benimki de 3. Ayın ortasında başladı şu an 4,5 aylık. Ben de hiçbir çare bulamadım 🤦🏻♀️
Neva-xy Bizde aynı durumu yaşamıştık. Doktorum ya dis çıkartıyor ya da kendini öyle daha çok güvende hissediyor demişti.
Mrv_mrv Neva-xy bizimki alt dişker beyaz beyaz olmuş hemşire diş belirtisi demişti. Ondan olabilir belki