babytwo Vücut kokusu farklılaşan var mı arkadaslar bana mı oyle geliyor her gün duş ihtiyacım oluyor😅
Ftsbzdgg babytwo bende emzirirken aynısını hissetmiştim teri asla kokmayan bir insanım ama emzirme döneminde bir tuhaf olmuştum günde 2 kere duşa girdiğimi bilirim 😃
zzeynepsaree babytwo Aya giriyoruz normalde terim hiç kokmaz benim geçecek diye bekliyorum kendi kokumdan tiksindim artık şükür terlemem ilk zamana göre azaldı ama koku hala devam 😃 Arkadaşsa sordum Beta hcg tam çıkana kadar öyle dedi Gebe kaldığında hızlıca artıyo doğurduğunda da hızlıca atıyosun ter çis vs dedi
tazeanneeeee babytwo ilk aylar çok yoğundu bir keresinde ağlamıştım duş alınca bile çıkmıyor koku diye süt kokusuymuş 😅 zamanla azaldı 6. ay civarında eskiye kendi kokuma döndü
babytwo sarmaliklahana Ftsbzdgg zzeynepsaree tazeanneeeee ay civarı düzelmeye sevindim. İnanılmaz ya. bende normalde cok terlemem , kış zaten. Ama terim kokuyor🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Eski9 babytwo ter kokuyorsa vucutta asit fazlalığı vardır diye dinledim geçenlerde bir doktordan ama nasıl atılır bilmiyorum tabi
Busbusana babytwo hemde ne kokuyor sanki 10 gün duş almamışım gibi koltuk altlarım.Azalıyor gittikçe 3.aydayız şuan sadece terliyorum koku daha az