Bytgll Merhabalar bilen varsa söyleyebilir mi bebeğim 3 aylık devletin doğum parasını almadım nasıl başvuru yapılıyor süt parasını aldık kimlik çıkartırken ama doğum parası için başvuru yapamadık
Damlatahaata Bytgll aile ve sosyal politikalara başvuru yapıyosun kimliğinle form doldurtuyolar 40-45 gün içinde adına pttden çekiyosun bende geçen hafta başvurdumda ordan biliyorum
Oglunasikbiranne08 Bytgll aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapıyorsun bebeğin kimliği ve kendi kimliğin ile
1bocek1cicekannesi Bytgll bende süt parasını alamadım onu nasıl aldınız . Doğum parası iÇin de aile sosyal politikalar ilçe müdürlüğüne gideceksin kimliğiyle form dolduruyorsun yatıyor 1-2 aya kadar
canyarim @Oglunasikbiranne08 bişey sormak istiyorum ya peki benim sigortam yok babadan sigortalıyız babanın kimlik TCsini aldılar kendisi gidemiyor işten dolayı sabah 5 gece 12-1 arası evde bulunuyor ben gitsem olurmu bilginiz var mı? Bebeğim 5 aylık oldu daha almadım
Oglunasikbiranne08 canyarim gitsen alırsın cnm neden vermesinler. Dersin eşim gelemiyor diye. Sonuçta eşisin yani
Baharaytekin canyarim zaten anne adına yatıyor siz çalışmasanız da ama süt parası baba adına yatıyor sız calısmayınca
Unicorn 1bocek1cicekannesi valla bizde alamadık hala hatta bugün konuştuk eşimle 2,5 ay oldu neredeyse
Unicorn 1bocek1cicekannesi valla bizde alamadık hala hatta bugün konuştuk eşimle 2,5 ay oldu neredeyse
Bytgll Evet süt parası kimlik çıkartmaya gidince SGKDAN başvurmuştum eşim maaşına yatmamıştı ama pttden çekmiştim ben eşimin adına yatmıştım yanlış hatırlamıyorsam
canyarim @Oglunasikbiranne08 bu yüzden bende gitmedim valla canım bir Pazartesi günü gelsinde giderim ya çocukla çok sıkıntı oluyor git gel şimdiden stres bastı 😂
Oglunasikbiranne08 canyarim canım netten pttnin numarası bul ara orayı sor hiç gitme boşuna eğer vermezlerse sana. Arayıp sor daha iyi
Aselllim Kimlik çıkartırken bizde başvurduk 300₺ olana e devletten bakıyorum hala ödeme aşamasında yazıyor. Kızım 6 aylık oldu😁
canyarim @Oglunasikbiranne08 bencede haklısınız öyle yapim ben bu aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim 💕