mrvelfada Kızlar istanbulda ikamet edenler nerelere gidiyorsunuz? 13 aylık oğlum var arabamızda var ben evde vakit geçirmeyi çok sevmiyorum oğlumda öyle. Haftada 1 veya 2 kere çıkarız biryerlere. Tavsiyeleriniz var mı? Anadolu yakası Kartal yakınlarındayız buarada
Leyla0613 mrvelfada çekmeköy tarafında hayvanat bahçesi var park of istanbul oraya götürmeyi düşünüyorum bende şuan aklıma gelen buydu
tugbac mrvelfada sahil kenarında kahvaltı yapın veya kahve için, hem cafe içinde bebeğiniz üşümez, hem de sonrasında sahil havası alıp yürüyüş yapmış olursunuz, biz böyle yapıyoruz.veya avmlere gidiyoruz.
whitechocolatemochaa mrvelfada ist marinanın alt katında ve yemek katında çok güzel oyun alanları var. artık kış olduğu için ben oraya götürüyorum. neomarinde de kum havuzu var. ist marinadakinin alt katta olanında hastsne eczane falan gibi mesleklerle alakalı çok güzel bölümler yapılmış hatta bizde bugün gidicez
mrvelfada Leyla0613 Biz en son Türkan Saylan Kültür Merkezine gittik ben de orayı tavsiye ederim. Dinazor müzesi çocuk kütüphanesi filan var
Leyla0613 mrvelfada memnun kaldınız mı sadece hayvanat bahçesine gidin dediler restorant kısmını kimse tavsiye etmedi
mrvelfada Leyla0613 Ben gittiğimde yeni açılmıştı. Hayvanların bi kısmı bile yoktu restorantta yoktu tabi. Fena biryer değil.