3yasakadarsifirekran Kızlar faydalandığım kitapları sizinle de paylaşmak istedim . Evde etkinlik yapmak, oyun oynamak isteyenlere fikir olsun . İki kitabıda Hepsiburada.com dan aldım.
Deletedmom_78 3yasakadarsifirekran merhaba ☺️postla alakasız ama Happy momdaki kullanici adın da burdakiyle aynı mi tesadüf mu diye merak ettim☺️🙏
3yasakadarsifirekran Deletedmom_78 Merhaba happy momda farklı kullanıcı adı kullanıyorum orda çok aktif değilim.
Deletedmom_78 3yasakadarsifirekran anladım. Aynı kullanıcı adını orda da görüyordum sanki. ya da benzettim sanırım kusura bakmayın
Sontvbukucu 3yasakadarsifirekran faydali bi post ya ondan görmedik jejdhs saka saka ben de bu aralar kitap arayisindayim ozellikle doğru ebeveyn kurallar davranışlar konusunda kitaplar almayı düşünüyorum çünkü artık büyüyor ve inatlasmalar öfke krizleri başlıyor.
3yasakadarsifirekran Sontvbukucu hemen kitap önerelim 😀 henüz okumasamda araştırarak aldığım bir kaç kitabı çektim sana belki almak istersin
3yasakadarsifirekran Sontvbukucu evet oda var 2 si de onu hamileyken okumuştum pembe olanı. Kitap bizim işimiz😀
Sontvbukucu 3yasakadarsifirekran ben simdi kaka kitabi siparis verdim bote yani baskıcı olmayan tuvalet eğitimi ve 0-18 ay tuvalet iletişimi ikisini de okuycam bakalim 😂
Sontvbukucu 3yasakadarsifirekran he o ikisini de aldim ben ara ara tuvalete tutuyordum kis girdiğinden beri ara verdik ve iletisimimiz koptu resmen keske devam etseydim diyorum neyse kitapları okuyup aydinlanicam inşallah