Angellmom 3.5 aylık bebeğim sürekli tıkanır burunu serumla yıkar temizlerim baya da sümük gelir ama bu sefer yine tıkanık gibi hırıl hırıl ediyor fakat yıkasamda aspiratörle çeksem de bir damla sümük gelmiyor neyden dolayı olabilir
kolonyalimendil Angellmom bizde aynı böyleyiz geçen hafta gittim buhar da verdi fayda etmedi salı günü yine gidecem 2 aylık benimki de.
Caglaada Angellmom benim kızım bronşit olmadan bir süre önce yeşil sümük çekiyordum sonra burundan hırılti devam ediyor sandım. Çektim sümük gelmiyordu doğru düzgün. Öksürük falan yoktu bronsit çıktı
Merve6421 Angellmom olmaz inşaallah gecer cabucak bronşit de hırıltı oluyo rahat edemiyorsanız aile hekimine sorun ama grip gbi sanki sırtına sıcak havlu vs yaparsan iyi gelir
Angellmom Merve6421 Salı gününe doktordan randevu almıştım zaten ama çok aklıma takıldı burada sizin gibi bilen annelerden tavsiye alayım dedim birde 💖
Angellmom Caglaada ay evet bizimde öyleydi yeşil yeşil geliyordu inşallah bronşit değildir yarın muayenemiz var size de çok geçmiş olsun
Angellmom Caglaada evet olduk doktor bi problem görmedi ev 20 derece olsun bebeğinizi de sabah akşam yıkayın dedi 🤷🏻♀️
Angellmom Caglaada tıkanıklığından dolayı. ılık su yumuşatıyorya ondan sanırım petekler çok kuruluk yaptığı içinde ısıyı düşürün dedi