Nezzz_ Kızlar Apple muadili olup , ses kalitesi güzel kullanıp memnun kaldığınız kulaklık varmı? önerilerinizi bekliyorum🥰🌸🌸
selss Nezzz_ Xiaomi güzel ama Apple muadili gibi durmuyor. Bence Apple muadilindense kalitesine dikkat edin. Xiaomi gerçekten güzel.
Nezzz_ selss Çok Teşekkür ederim 🌸xiomiye baktım oppo begendım ama cok pahalı geldi bi marka var baseus diye nasıl bilmıyorum yorumları guzel ama
selss Nezzz_ Oppo pahalı evet, Xiaomi için internet fiyatlarına bakın Bluetooth kulaklıklara göre çok çok uygunlar bende fiyat performans ürünü. ☺️
Mucem Nezzz_ ben almıştım canım, müzik ses kalitesi olarak süper ama konuşmak için kullanacaksan çok kötü. Karşı tarafa ses rüzgarlı gürültülü ya da kısık gidiyor. Sadece müzik için istiyorsan gayet yeterli hatta ses yükseklik olarak airpodstan fazla.
Nezzz_ selss Tesekkur ederım hangisi çeşidi cok uygunuda var pahalısıda xiomide ama bilemedim model hangisi olabılır kod olarak yazabılırmısınız🌸
Nezzz_ selss Bu arada apple gbı mı onerdıgınız ben kulak içi değilde normal apple kulaklıgı gibi sevıyorum kulak içi olmayan
Nezzz_ selss Ondan aslında model. bulamadım birazda kulak içi degılde normal olandan begenıyordum o tarz kulaklık kullandım eskıden hep o agız kısmını kaybettım sinirim bozulmustu assjsj😂😂😂
Mucem Nezzz_ baseus için yapmıştım yorumu. Baseus müzikte iyi ama telefon konuşmasında çok kötü. Ben airpods pro aldım baseusu eşime verdim. O sadece müzik için kullanıyor ve çok memnun. Şarjı da çok iyi gidiyor. Telefon konuşması önemli değil diyorsan alabilirsin baseus
Nezzz_ Mucem Yani genelde müzik için çok istiyorum eşim gün içinde aradığında oğlum radyasyon telefonuma dokunmak istiyor çok o açıdanda istedim ama bunu evde kullanırım genelde veya kapalı ortamda anlasılır dıye dusunuyorum bakalım yınede tekrar ıncelerım çok teşekkür ederim yorumunuz için🙏🌸🌸
kamusbuglem Nezzz_ merhaba benım elimde airpods pro 2. Nesil var teyzem Almanyada yasıyor o getirdi hediye olarak seri numarasını kontrol ettim ve ios 16 sürümünde uyarı vermeden calısıyor orjinal olmayan ürünler uyarı verir sadece denedim hiç kullanmadım isterseniz uygun fiyata verebilirim