ZeynepEceninAnnesii Kızlar, 2 aylık kızım var. Verem aşısı yaptırdık ama izi gitti gibi. Ne zaman belli olur tutup tutmadığı ? Hemşire kabuk olur, kızarırsa bu aşının tuttuğunu gösterir dedi ama henüz bişey olmadı 10 gün oldu aşıyı yaptıralı.
Eesmaaanur ZeynepEceninAnnesii 3 aylık oğlum aşının izi şimdi belli olmaya başladı. Doktorumuz da öyle söylemişti zaten
mrs_happy ZeynepEceninAnnesii bende dun yaptırdım ogluma verem asısını kolunu kesınlıkle owusturmayın dokunmayın hareket ettırmesın o kolunu 3 gun dedı nokta kadarda olsa ız olması lazım kabuk ws tutarsa oynamayın sıkmayın dedı suan ız war bızımkınde asının vuruldugu yer bellı
gulsahbaydemir ZeynepEceninAnnesii kızım 3 buçuk aylık daha yeni belli olmaya başladı. Hemen belli olmuyor 😊
ZeynepEceninAnnesii Nyr195 hemşireye sordum da 3-4 aylıkken kızarır kabuk bağlar dedi beklicez artık canımm. İnşallah sıkıntıları olmasın da 🤲🏻
ZeynepEceninAnnesii Eesmaaanur o zaman daha sonradan belli oluyo anladığım kadarıyla, inşallah bizim de tutar hayırlısıyla 🤲🏻
ZeynepEceninAnnesii mrs_happy bizim de belli minicik ama ilk gün kızarmıştı orası şimdi geçti gibi, tamamen tuttuğu ne zaman belli olur acaba. O zaman kabuk bağlıyomus kızarıyomuş iyice.
ZeynepEceninAnnesii aycoktatli benim yapmadı çok şükür canım. Gitmeden önce banyo yaptır ama 3 gün banyo yapılmıyormuş. Ateşini de takip edersin eve gelince, 37.5-38 gibi olursa (inşallah olmasın) o zaman yarım fitil Ya da bi çay kaşığı ateş düşürücü verirsin kuzumm.
mrs_happy ZeynepEceninAnnesii aynen soledı hemsıre kabuk baglayabılır sıwılce gıbı durabılır bazen sıkmayın bunlar olursa bır dahakı ay bakıcam nokta kadar ız olsa bıle tutmus demektır dedi
ZeynepEceninAnnesii gulsahbaydemir öyle mii, iyi barii canımm çok sağol beklerim artık hayırlısıyla sıkıntısı olmasın da 🥰
Aliarass Canımlar verem asisinin yeri kızarıyor kabuk bağlıyor sonra tekrar kızarıyor iltihap falan çıkarsa korkmayın bizdede üç kere iltihap oldu çıktı bu aşının tuttuğunu gösterirmiş bende çok evhamlanmistim ama beklenen bi durum Muş zaten bildireyim korkmayın yani 🥰☺️☺️
ZeynepEceninAnnesii Aliarass tamam canım sağol inşallah tutsun da hayırlısıyla ☺️ ne zaman kızarmaya başladı pekii aşıdan ne kadar sonra?
MuhammedAmine ZeynepEceninAnnesii 4 aylıkken yara gibi olup kabuk tuttu aylarca öyle kaldı arada irin gibi akıyordu doktor normal demişti 7 aylıkken geçti şimdi 9 aylık ve bizimki gibi şu anda izi kaldı