Fadimelina01 merhabalar. daha önce bende bu konuyla alakalı yazmıştım. aşağı yukarı herşeyide denedim. havada verdirdik, antibiyotikte kullandık. sarımsağı zeytinyağı kozalak surubu uduhindisi şu yağsı bu yağsı hep denedik. Ama hep tekrarladı. Akgünlük sakızını (çok etki eden var memnun kalanlar) eritip koyun yününe tütsüleyip koydum hafifletti ama kesmedi. en son instagramda gördüm tereyağını pekmezi kaynatıp içine limon sıkıyorlar. Araştırdım. Ama pekmezin kaynatılması zararlıymış. Bende tereyağını erittim tavada ocaktan aldım içine 1-2 yemek kaşığı pekmezi koydum, yarım limonu sıktım her gün bazen tok bazen aç şırıngayla 3 ml verdim (tadını beğenmediği için şırıngayla ağzına sıktım çünkü ağzını açmıyordu halbuki tadıda kötü değildi) ve inanır mısınız Allahıma çok şükür 3 günde kesildi öksürük balgam kaldı oda 5. Günden sonra falan kesildi. Tekrarlamadıda. 9 aylığız bizde. İster doktorunuza danışın ister verın daha once tattırdıgınız şeyler ise. Tabi her bebişin bünye farklı ama belki etki eder.