Kesberen Kızlar merhaba 3,5 aylık bebeğim 1 haftadır meme emerken ağlayarak başını çeviriyor o sırada göğüsümün ucunu sündürüyor emmek istiyor ama sürekli bu şekilde hareket sergiliyor daha önce başına gelen var mı?
ezgiguzell Kesberen 2 aylığız bizde 2 gündür aynı sorun bizde de var çıldırmak üzereyim sabah 7 de uyanıyor bir başlıyoruz memede emmeye akşam 9 10 a kadar böyleyiz akşam üstü başlıyor kafasını geriye doğru itiyor mememi sündürüyor resmen ağlıyor ama emmek de istiyor sonra ağzına alıyor ne yapacağımı şaşırdım mama da vermek istemiyorum zaten biberon ve emzik tutmuyor ben de burda bekleyeyim tecrübeli annelerimizin fikrini alalım
belinayinannesii Kesberen gazını çıkarıp tekrar emzirmryi denediniz mi . benim bebeğim de öyle yapinca gazini cikariyorum aliyor sonra
Kesberen Denedim ama gazı yok diş olabilir mi diye şüpheleniyorum çok erken ama salyası fazlalaştı elleri sürekli ağzında
Atlas229388 Ayda meme reddi oluyor ne çektim ve kaynanam sütün yok ondan ağlıyor diyip durdu psikolojim alt üst oldu çok şükür 4. Ayda geçti hatta 4,5 ta filan 😔
tubasd Kesberen gece uyku arasında beslemeyi deneyin ve ayakta gezip hafif yaylanarak emzirmeyi deneyin sudyeninizin askisina bir oyuncak asip dikkatini çektirmeye çalışın
Keeeriman Kesberen ay simdi de biz ayni durumdayiz.sizde nasil durumlar duzeldi mi nolur duzeldi bitti 3. Ay atagiymis bu meme reddi diyin 😮💨