Cerenmert 2aylık bebegimin düzeni cok bozuldu uyumuyor neredeyse hiç uyumuyor uykuya dalamıyor 23.00da sallamaya başlıyorum besıgını gece 03.00 oluyoe hala dalmıyor cok uykusu oldugu halde uymuyor gündüzde aynı sekılde ozellıkle gece cok aglıyor yasayan varmı
Gizemkrl Cerenmert bizde 2 aylıgız bizimkide cok zor dalıyor asla sallamam dedım asla asla dedıgım herseyı yapıyor oldum malesed yeterkı uyusun huzur bulsun dıye
enmir Cerenmert maalesef 2.ayın sonuna kadar öyle gidecek çünkü benim bebeğimde kucaktan indiği an başlardı sabahlara kadar otururdum birde benim 2 çocuk bu yüzden hemoroit oldum 3 aylıkken biraz daha sakin oluyor ama yinede krizler devamm
123321123 Cerenmert benimkiside aynı şekilde 63 günlüğüz hele gündüz tam uyuttum diyorum on dk sonra ağlayarak uyanıyor atak haftasıdır umarım yoksa bu böyle nasıl düzelecek 🥺birde gece emzirmeye uyanıyıruz tekrar uyutmam ıkı saati buluyor bir hafta on gündür yaşıyorum bunu
Cerenmert Gizemkrl evet bende öyle ayagımda sallaıyorun besıkte sallıyoeum ama yinede durmuyo bana erkenden diş cıkarcak gibi geliyo şişmiş sankı diş etleri hep aglıyo huzursuz uyumuyo günlerce ben ağlıyorum artık sınırdsn uukusuzluktan yemek bile yemege vaktım yok
Esrakayabasi1 Benimde oyleydi biraz yediklerimizde tetikliyor mesela kahve içsem kuruyemiş yesem uyumuyor😂