Merve_boylu Mamaaaaa lütfen ama lütfen bir an önce doktora gidip ilaç takviyesine başlayın biz gaviscon toz kullanmıştık. Bebeğimin reflüsü vardı çok kusuyordu kilo alımı durmuştu. Şimdi 12 aylık 7 kilo bu reflü belası yüzünden. O yüzden bir an önce tedavi ettirin. Ve size tavsiyem bebeğinizin ayını bilmiyorum ama 5 aylıkken ek gıdaya başlayın beklemeyin sonradan çok pişman olursunuz yine de siz bilirsiniz benim reflülü bebeğimde ki tecrübem bu şekil
Mamaaaaa Merve_boylu Perşembe randevum var soylicem bakalım inşallah iyi bir doktordur 19 günlüğüz doktorumu değiştirdim ilk defa gidicez önerilen biri yardımcı olur inşallah
Nur_nur_26 Mamaaaaa onca tedavi iğne ilaç kullanan biri olarak söylüyorum. Reflü gecmiyo nalet olsun bebek de olsa kocaman insan da olsa bende de var. Hamur yemeye hasret kaldım hele pesmet 😕
Mamaaaaa Nur_nur_26 büyüyünce de mi geçmiyor 🤦🏻♀️ çok kafaya takıyorum,benimde mide barsak sorunum hiç bitmez ama bebisler hasta olmasın ben çekerim 😥
Derinbuglem Bebeğim 5,5 aylık doğdu günden beri deli gibi kusuyor doktora ne kadar söylesem fazlayi atıyordur dedi ama hiç bitmek bilmedi malesef hala da öyleyiz berbat bişey ya
Mamaaaaa Derinbuglem Evet çok kusuyor fazlayi atmak falan değil normalde bebekler azıcık kusar emme sonrası bazen emme sonrası 2 3 kere kusuyor ne yiyo ki ne kusuyor bencede anormal