Mucem Habibe08 ben de onunla hutt marka çiftli arasında kalmıştım hutt aldım. Çooook da memnunum. Luxeli de çok beğeniyorlar. Hem daha bilindik bir marka luxel. Eminim o daha da güzeldir.
Duha1000 Ben kullanıyorum beğendim . Patetes kızartması, karnıbahar , kestane, mantar, köfte,et patlıcan herşeyi denedim güzel oldu. Bi balık yapmadım yapmayı da düşünmüyorum kokusu siner diye. Belki sinmez ama pimpirikli biriyim
Habibe08 Duha1000 cok marka model var ama hem büyüklük açısından hemde fiyatı uygun diye bundna istiyorum pisman olmam demi alsam
Deletedmom_49 Duha1000 bende yeni aldım bir hafta oldu. Köfteyi kurutuyor mu? Yumuşacık mi oluyor? Baget yaptım ama sert oluyor. Kanat güzel olurken.
Habibe08 Duha1000 oglum tavuk aşığı surekli fırın calistirmaktan bıktım en cokda onun icin istiyorum ya
Duha1000 Habibe08 hiç tavuk yapmak aklıma gelmedi. Ama onuda güzel yapar diye düşünüyorum.😊 Yarasın paşaya
Duha1000 Deletedmom_49 kuru olmadı sanki 1 kez yaptım , köftenin üzerine domates dilimi koyarsan yumuşak tutar ben ette güvenemeyip öyle yapmıştım iyi olmuştu.