Seda42harun Kizlar bebegim 39 gunluk hem mama hem emiyor bir haftadir bebegim emzirdigimde surekli kusuyor mama yediginde mamayi kusmuyor anlam veremedim neden olur bilginiz varmi
Sfybsfyb Seda42harun kaç saatte bir emziriyorum emmediği zamnlar sağ sonraki emzirmeye kadar bol bol sıvı tğket öyle emzir fazla da geliyor olabilir bana derlerdi sütün ekşiyor diye ama rabbimin mucizesi ekşimez sakın öyle şeylere itibar etme
Seda42harun Sfybsfyb canm durmayan bebek zaten birde gogus emmek istemiyor birini emziremiyorum sutum azaldi gogsumun birinde iki gundur digeride emnek istemiyorum aglaya aglaya ayakta gezerek emzirmeye zorluyorum emince surekli kusuyor mama gunde 3.4 kere veriyorum onu kusmuyor vala sastim kaldim
talula Daha çok küçük mide kapakçıkları tam gelişmediği için kusuyor olabilir. Yedirdiklerim sonra 15 dk dik tutun yatırmayın reflü yatağı kullanın. Bir de sütünüzün koyulaşması için kefir yumurta et tüketin sütünüz koyulaşırsa midesi çıkarmaz kolay kolay.
Sfybsfyb Seda42harun Seda42harun Allah yardımcın olsun bende çok zorlanmıştım şimdi yine başa döndğ 3 4 dk emip bırakıyor
Cennetagaci Seda42harun alerjik bebek olabilir. Sizin yedikleriniz sütünüzden bebeği etkiler. Süt yumurta susam çerez vs olabilir. Reflü de olabilir. Bebeklerin kusması normaldir ama başka belirtiler var ise doktora götürüp öyle değerlendirmek doğru olur.
Seda42harun Sfybsfyb tirnak kadar cocuklar nasil emmek istemez anlamiyorum benim hic almak istemiyor birde zorla aglaya aglaya gozlerinden yas geliyor nasil gecicek bilmiyorum
Seda42harun Cennetagaci dikkat ediyorum yediklerime ama alerji ilsa kaka vs bi kac belirtide olmasi lazm galiba
Seda42harun Gizem12 bilemedim ki yani bi kirkinlik var uzerimde ben usutmus olabilir belkide ins baska bisey olmasinda
Cennetagaci Seda42harun Gürültülü kaka en büyük belirtisi bir de yanaklarda kızarıklık olur pütürlük olabilir. İleri boyutlarda daha farklı belirtiler olabilir.