Esilaaa01 Ne zaman oluyor emziren annelerimiz kac gün sürüyor ilk adet kısa sürer diyolar, ve emziren ler daha geç olur diyolar
sedaozan Esilaaa01 bu durumun sezaryen ya da normal doğumla alakası yok canım. Kişiden kişiye değişir Sezar doğum yaptım 4. Ayda regl oldum emzirmeme rağmen
Bulgaristan-kizi Esilaaa01 sezeryan doğum yaptım 40 ımdan hemen sonra adet oldum 4 ay düzenli oldum 5 ay bi ay oldım bi ay olmadım düzensizliklerim oldu 3 aydır şimdi düzenli oluyorum
Kereminannesiii Esilaaa01 ilk gebeliğimde 5.5 ay sonra adet oldum. Doğum öncesi nasılsa aynı düzende devam etti. İkinci doğumumu yaptım ne zaman olurum bilmiyorum.
Blackcloud 8 ay oldu doğum yapalı ve ben ilk adetimi geçen hafta salı oldum. Aşırı ağrılı ve fazla oldum ama doğum sonrası ilk adette normal diye biliyorum. Şu an hala reglim ve emziriyorum.
buse232 Doğum yapalı 3 ay oldu. 40 gün boyunca kanamam oldu ve o bittikten 10 gün sonra tekrar oldum. Ve bu ay düzenli bi şekilde tekrar oldum. Doğum öncesindeki gibi aynı düzende de devam ediyor😂😂😂
Angellmom Esilaaa01 kiiiden kişiye değişiyor diye biliyorum fanım ben 40 gün lohusa kanım devam etti 45. Gün regl oldum bebeğim 3.5 aylık Şuan reglim ve 3. adetim sadece doğumdan önce 10 gün sürerdi artık 5 gün sürüyor