Senossss 3ay 4 günlük bebeğim son bir iki haftadır meme reddimiz var bugün silikon uçla bi denedim şu an emiyor umarım bu şekilde emer. Sizce alışkanlık olur mu ama emmeside lazım bu yöntemi kullanan sonrasında normale dönen var mı
mhdmraa Senossss silikon uca alışınca memeyi emmek istemiyor hele bir de silikon ucla beraber biberon emzik olursa silikonu da istemeyebilir sadece biberonla beslenmek isteyebilir ben yaşadım emzirme danışmanından destek aldım düzeldi
Prensesannesiii9 Senossss ben ilk bu yöntemi kullandım emzirirken göğüs ucum yoktu sonradan göğüs uçlarım büyüdükçe çıkardım silikonu normal emdi kızım
Y6_ Bnm bebeğim de sağ göğsümü emmezdi kaç gündür emme pozisyonunu değiştim bacaklar kol altında şeklinde emziriyorum silikon uç verdim şimdilik öyle emiyor umarım bırakmaz tekrar sütüm azalmıştı emmeyince henüz normale dönmedik
Senossss Y6_ kaç aylık bebeğiniz? silikon uç alışkanlık yapıyor mu acaba ya atak dönemi bitince ister diye korkuyorum. sütümde tazyikli onuda biraz keser sanki silikon uç
Y6_ Senossss 5 aylık gündüz uçla verdim gece uykusunda farkında olmadan uçsuz emdi şimdi düzeldi 1 hafta uğraştım ama
Senossss mhdmraa emziği mecbur arada veriyorum ya uykuya geçişte yoksa hayatta uyumuyor inşallah bi an önce düzelir
Senossss Prensesannesiii9 bende yeni doğum yaptığında silikon uç kullandım ama sütüm az diye işe yaramadı uç çıkarmak için yoksa iyi bir şey