Berat23 Mrb anneler oğlum 8 ay 2 günlük bu zamana kadar hangi çorba denediysem içmiyor tuz yok içinde tavuk suyu et suyu ılık suyu bile denedim içmiyor ama tuz az koydum baktım içiyor tuz 1 yaşına kadar yasak napcagimi sasirdim sizler neler yaptınız 😏
Nehirmasal Berat23 canım aynı durumu ben yaşıyorum 9ay 22 günlük ona yapılan ne varsa hiç birini agızına sokmuyor bizim yediklerimizden yiyor sende öyle yap fazla doktorların söylediklerine bakma aç kalıcak değil ya
sevimli61 Berat23 benim doktorum az bir şey tuz atabilirsin demişti içmiyorsa Hatta şu an kendi yediklerinden ver dedi direk 8 ay 25 günlük
Canderinsumeltem Berat23 biz 6 aylık olduk bizimki bile bizim yemekleri istiyo canım ona verdiklerimden sadece yoğurdu yiyo
Berat23 Nehirmasal haklısın cnm bizimkide bizim yediklerimizi ağzına veriyorum direk yiyor istiyor çorba azda olsa tuz katarım yapacak birşey yok yoksa aç kalıyor çocuk
Betbet Nehirmasal canım benimkide 9 aya giricek. Ne veriyorsunuz sabah aksam falan. Ben ne vericeğim sasırdım. Kilo alımı az gibi de
Nehirmasal Nehirmasal terbiyeli tavuk çorbası yiyor sonra bebelac gold kaşık maması yiyor sonra aptamil ar yiyor sonra cam rendede armut şeftali yoğurtlu yiyor canım yoğurt çorbası yiyor ama tam bizim yiyeceğimiz şekilde yaparsam yiyor tadı tuzu yerinde olursa
Nehirmasal Berat23 o konuda doktor dinlemiyorum doktordan maşallah alacağıma kafama göre bakarım daha iyi dedim ve öylede yapıyorum eskiden bizi büyütenleri göz önünde bulundurmak gerek bazen yedir gitsin:))
Berat23 sevimli61 her doktor farklı birşey söylüyor kime inanicaz bilmiyorum 😊 sizin bebeğiniz çorba tam kaşe içiyor mu az önce yaptım biraz tuz koydum yarım kaşe yedi çok sukur haftaya kontrol doktor sorcam yine
Berat23 Canderinsumeltem bizimki tuz olmazsa yemiyo sofra görünce bizimki sürünüyor artik gelip oturuyor 😅
sevimli61 Berat23 tam bir kase içmiyor aynı sizin gibi yarım bile içmiyordur belki Hiç içmemesinden iyidir ☺️ Ben çok kasmıyorum doktorum bazı bebelerin ağız tadı oluyor o yüzden sade şeyleri yemeyebilir sen tuz beya şeker atabilirsin demişti
Canderinsumeltem Berat23 bizimkide tuz olmazsa yemio valla canım 😊 bende corbalarına bi çimdik atıyom napım
Burcu35 Berat23 8 ay 9 günlük bazı çorbalar gerçekten tuz istiyor 1çimdik atıyorum bazen limon sıktığım bile oluyor. Ay o kadar yavan çorba yemek yenir mi allah aşkına onlarda haklı😂😂
Berat23 Burcu35 çok doğru onlarında sonuçta damak zevki var eskiden bunlar yoktu şimdi herşey zararlı olmuş bizler ne yapcagimzi sasirioz bazen
PnrTurK Berat23 pişerken tadını değiştirecek kadar atman hiç içmemesinden iyidir diye düşünüyorum piştikten sonra tuz atma ama o erimediği için daha tehlikeli pişirirken hafif kıracak kadar tadını artı biz kendimizden pay biçersek onlarında bir damak tadı var sebze corbası etsuyu falan koyup birde Tuzsuz olduğunu hayal edersek haklı bu bebeler 😁😅
PnrTurK Berat23 ama işte annesi o minikte Bi birey demekki o biraz sevecek böyle böyle alışacak mesela benim oğlumda 11 aylık sütlaç yaptığımda normal bize göre hayatta yemez şekerinden dolayı koca tencereye 2 yemek kaşığı pekmezle yapayım yiyor 😅 şaka gibiler
Berat23 PnrTurK çok doğru napalım artık bebeğimiz için katlancaz canları sağolsun gerisi hal olur 😊 sutlac nasıl yapıyorsunuz ben sütten hicbirsey vermeye cesaret edemedim 🤔
PnrTurK Berat23 11 aylık oldu artık bir 10. Ayda sulandırarak veriyordum artık direk 1 ay önceden olmasının Bi mahsuru olacağını düşünmüyorum açıkçası sulandırarak derken misal muhallebi yapıyorsam 1 bardak suya bir Ajda bardak süt gibi idi artık veriyorum bireyde olmadı ama sizin için biraz erken ☺️