Beraninannesii Bugün diş çıkaran bebek gorsellerine bakıyordum ve oğlumun üst dudak bağının olduğunu fark ettim yani çokta anlamadım var mı yok mu normal mi değilmi nasıl daha net anlarım bilgisi olan var mı .
MelindaMelisa Beraninannesii Dudak bağı var.Kızımdada vardı çocuk cerrahına götürdüm diş çıkana kadar müdahale etmiyoruz dediler kızım 31 aylık diş çıktı bağ hala var.Konuşmasını engellerse müdahale ediliyor dediler bana.2.Kızımdada var ondada aynı şeyler söylediler
Sontvbukucu Beraninannesii benim oglumda da var kendi discime sordum buyudukce düzeliyor eger duzelmezse ilk sut disleri dokuldukten sonra kesiliyor dedi. Konusma problemi de yaratmaz dedi.
Beraninannesii MelindaMelisa Var dimi yani ben yanlış görmemişim hiç fark etmedim şimdiye kadar görsellere bakınca bi fark olduğunu anladım ama emin olamadım.
Beraninannesii Sontvbukucu İnşallah ya bir sürü sorun çıkıyor buda çıkmasın 🥲 Yine kontrolde sorarım doktora bı.
Ulkuverasmom Dudak bağı önemli değil sorun teşkil etmiyor zaten 30 saniyede kesiyorlar oğlumda dil bağı vardı sünnet olurken 30 saniye içince onu da kesti birazcık kanadı bitti gitti