Mammamamma Kızlar Mastit oldum acıyor olabildiğince emzirmeye çalışıyorum ama meme ucumda beyazlık oluştu tabaka gibi süt gelmesine engel oluyor mudur nasıl geçer koparamıyorum denedim acıyor (salı gününe randevu aldım bu arada)
Azelia_ Mammamamma sıcak duşa girin sonra ılık zeytinyağı ile biraz meme ucunu yumuşatın dayanabiliyorsaniz hafif kese yapın sonrasında sağın ya da emzirin o beyazlıgin çıkması gerekiyor katı süt var içinde o çıkınca rahatlyacaksiniz daha yeni atlattım Allah yardımcınız olsun
beyzagl444 Mammamamma direk banyo girin su biraz sıcaga yakin olsun duş jeli falan sürüp masaj yapin. elinize yumrular gelir zaten. cıkınca bitirene kadar sağın hemen ardından soğuk bez basın.
Elfeyll Mammamamma o beyazlık çıkınca çok güzel rahatlıyacaksınjz sıcak duş ile masaj ve emzirme ile sağma yapı. açılacaktır çok ağrınız olursa parol kullanın geçmiş olsun 💐
Asafsbn Mammamamma benimde göğsümde mastıt olmuştu daha sonra tikanikliktan kesi atildi ve boşaltıldı sonra öbür göğsümde pamukçuk oldu ucu beyaz süt gelmesine engel oluyordu orayı bı sekilde kaldiriyordum bazen su toplar gibi oluyordu patlatiyordum sonra süt gelmeye devam ediyordu sürekli tekrarlıyor çok geçmiş olsun sizede
Mammamamma Azelia_ beyzagl444 Elfeyll Kizlar çok teşekkür ederim söylediklerinizi uyguladım ama bu beyazlık meme ucunun dokusunun kendisi gibi olmuş asla soyamadım sanırım süt gelmesine de engel oluyor salı gününe kadar çözemezsem geç olmaz umarım
Mammamamma Asafsbn çok geçmiş olsun apseleşmeden düzelir diye ümit ediyorum birde soğuk algınlığıyla uğraşıyorum Allah yardımcımız olsun
Mdorukkk Asafsbn merhaba kaç gün sürdü mastit ? Ve mastit geçmesi için yaptıklarınız işe yaramadı mı neden kesi attılar
Asafsbn Mdorukkk yani mastıt geçti bu sefer bı anda tıkanmaya başladı ne yaptıysak onu eski haline döndüremedik genel cerrahi antibiyotik kullandirmasina rağmen ve o acı vermeye başlayınca mecbur kesi atıldı sonra oradaki sütte yok denecek kadar az
Yigitannesiii Mammamamma rahatsızlık çoksa agrı varsa beklemeden acile gidin veya genel cerraha.Erkenden gitmediğim için aylarca mastitle uğraşmıştım cok zor ihmal etmeyin.