Nur_nur_26 Hanımlar ben artık lazere başlamak istiyorum. Ağda dan sıkıldım. Ama bi korkum var yaptirirken aciyomus diyorlar yanıyormus bu doğru mu nasıl bi süreç izlediniz neler yaşadınız tavsiyelerinizi bekliyorum ????
Nur1212 Nur_nur_26 en çok koltuk altı ve genital bölge acıyor onada gitmeden uyuşturucu krem sürüyorum daha az acı oluyo
BarlasMomm Nur_nur_26 dayanilmayacak bir aci degil bence aciyor ama kisa suruyor benim sadece bikini bilgem ve alt bacak kismim aciyor tuylerin en sert oldugu yerler
Asyaayaz1 Çok rahat oluyor 4 sene önce yaptırdım gitmeden önce eczanede uyuşturucu krem emla kremdi sanırım onu almıştım yarım saat önce sürüyordum uyuştuğu için rahat geçiyordu birazda olsa.
Mucizem_06 Asyaayaz1 azerddn sonra gebelik gecrdinizmi tekrardan çıktımı tüyler birde kaç seans gttiniz
Mucizem_06 Nur_nur_26 bende açısından çok korkuyordum ilk girdiğim seansta hiç acimdi ikincisi çok actti meğer makinayı degstrmisler uyuşturucu krem alblirsiniz
joyfulmom Nur_nur_26 çok büyük rahatlık ben üç aydır hiç almıyorum ufak tefek minik tüyler dışında bişey yok oda göze batmıyor yaklaşık üç sene önce gitmiştim lazere bir sene gittim sanırım ve %90sonuç aldım diyebilirim. Genital acıyor maalesef 😊
Mcnkarsel Nur_nur_26 acıyo ayak bileklerim cok acıyodu benim. Uyuşturucu kremlerde etki etmiyo malesef. En azından bende etmedi. Yakma derken zamanla derecesini arttırıyolar daha cok hissedilir oluyo ve kızarıyo. Ben esmer olmadıgım için cok sorun olmadı ama yapan kız esmerlerde yanık kokusu vs de cıkıyo derdi
Elifff8 Ben buz başlıklıya gidiyorum da hiç acı hissetmedim bende mi sorun var bilemedim yorumlara bakınca 😅
Melekks Elifff8 genital bölgede acı olmuyor mu bende buz baslikliya gitcemde birde temizmi pismi gidiyorsun bilgilendirirmisin rica etsem
Nur_nur_26 Neyse yine vazgeçtim 😊 Acısı beni çok korkutuyor hiç cesaret edemiyorum. Peki bişey sorcam agda acısı ile eş değer mi ?
Ysgl26 Tekrar çocuk düşünüyorsanız yaptırmayın.. hamililikte hiç yaptırmamışsınız gibi geri dönüyolar ve bala dönüyosunuz çünkü..ağda kadar acı vermiyor tabi ama bikini bölgesi acıyor tabi haliyle bide kemiğe yakın yerker çok acıyo diz.dirsek gibi
Sevdegulum Nur_nur_26 hamile kalmadan önce bende gidiyordum acı evet oluyor ama o sürekli temizlik bambaşka bişey hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım geri çıktımı derseniz seanslarim bitmediği için ciksada eskisi kadar değil koltok altın yüzde 80 sonuç var hala çok az tüy ile kıl arası çıktı özel bölge de alt kisimlar biraz daha fazla ve bacaklarda çıktı ama yine çok yoğun değil illaki fark var yani tekrar gitmeyi düşünüyorum
cocomelon33 Nur_nur_26 şuan buz lazerde 5.seansım bikini bölgemi yaptığı zaman sanki kızgın üyü basıyorlarmış gibi oluyor🥴