Esra_zumra_eren Merhaba benim biri 5 yaşında kız bide 7 aylık oglum var ve tamamen fiziken ruhen bedenen tükenmiş durumdaym. Oglum doğdundan beri 6 bucuk aydır filan uyku düzeni yok gece ve gündz 10-15 dk uyuyor zaten onada uyku sayılmaz ne yapıcam bilmyrm kızım bi taraftan evi dagıtır ev dagınık cocuk uyumaz durmaz hep bi mızmız bu şekilde olunca ben sinir hastaesi oldum😖bibyardım edenm yok çocugu 1 saat tutsalar dinlensem oda yok tuvalete bile gidemyrm😪ne yapıcam napıcam ben bu çocuklara bakamıcam yetemiyrm hiç birine vertigo ile mücadele ediyorm ayakta duracak halim olmuyo tamamen tükendm bittim sizden ricam beni biraz rahatlatn inann bunları yazarken bile aglıyorm sinirlerim iyice çökmüş durumda😥😰
2405 Esra_zumra_eren canım endişe etme geçecek bunlar sabır göster sadece sabret eşin yardımcı olmuyor mu peki
aysqul Merhaba merak etmeyin bunlar geçici benim daha bir çocuğum var fakat benimde kardeşlerim vardı çok yaramazlardı ve ben olmama rağmen annem yetişemezdi ama şimdi biraz büyüdüler ve rahat artık sen ikisini birden büyütüp rahat edeceksin inşallah yetemiylrum diye düşünme zor evet ama geçici kalıcı değil