ruveydatas 4 gün oldu sünnet olalı bebeğim 5 ay 22 günlük dönmeye başlamıştı ama şuan izin vermiyorum oda dönemeyince sinirleniyor ne zaman dönecek yani doktor söylemedi sormayı unuttum bende
Annesiburda ruveydatas yani o kadar dönünce sorun olmaz bence diye düşünüyorum. Dönüp tekrar düze çıkıyorsa üstünde basılı kalmıyorsa sorun yok bence.
acelya_ekin ruveydatas bebeğim 3 aylıkken sünnet oldu anestezi verilmeden. Benim bebeğimde çok hareketliydi ve sordum doktoruma dönmesinde sıkıntı var mı diye. Hiçbir problem olmaz dedi. Zaten 4 gün geçmiş. İlk 5 günden sonra iyileşiyor bile.
ruveydatas Annesiburda ben düzeltirim zaten Oda sorun değil de hani iyileşme süresini uzatır mı acaba diye
Pateteslimanti Sorun olmaz bence ben sünnetten sonra yüz üstü yaptırabilir miyim diye sormuştum bebeğim yüz üstü yatmayı çok seviyor çünkü yatabilir sorun olmaz demişti isterseniz yinede doktorunuza sorabilirsiniz
Pateteslimanti ruveydatas bana doktor bardak koyma demişti idrarının iyileştirme özelliği var bebeklerin dedi iki gün sargıdaydı sonra sargısı düştü tabi krem ve kantaron yağını hep kullandım