Nihalipek91 Merhaba anneler,kızım 5 ay 9 günlük meme reddi yaşıyoruz memeyi görünce ağlıyor kendini geri atıyor uykuluyken güzel emiyordu ama bu gece emmedi gittikçe emme aralıkları uzuyor ve dünden beri çişli bezi azaldı aranızda var mı bu durumu yaşayan çözüm önerileriniz nedir
Metig_63 Nihalipek91 sütünüz mu istediği gibi değil acaba benim oğlum o yüzden bıraktı yeterli değildi ama biz 9ayliktik
Seda42harun Nihalipek91 benim bebegimde 39 gunluk gogsumun birinj emmiyor simdi digerine almak istemiyor surekli agliyo niye oldugunu bende anlamadim
Nihalipek91 Metig_63 bilmiyorum ki tadını mı beğenmiyor acaba ama uzun süredir var bu durum,sütüm yeterli ama bebeğim emmiyor mama da içmiyor
Metig_63 Nihalipek91 evet çözüm deneyin bulun ama birakirsada bıraksın bende o kadar çok üzülmüştüm ki şimdi diyorum keşke uzulmeseydim yemek isteseydi zaten yerdi stres yapmayın 🌸
Dilanomerr Merhaba oğlum yaklaşık 5 aylık olmak üzereyken bizde yaşamıştık bu durumu gece değil ama gündüz daha çok,emzirirken çenemin altına su şişesi koyuyordum o da ona bakıp oynayıp emiyordu bu şekilde çok kısa sürede atlatmıştık,deneyin isterseniz