sonbahar3 Nurcan0 ben teşekkür ediyorum. Afiyet olsun bende çok severim tavuk pilav üzerine de karabiber mis
sonbahar3 Meliisa ay afiyet olsun 😍☺ eşim beni dün yanlış anlamış kısır yaptım zannetmiş sonrası hayal kırıklığı tabi 🤣🙊
Gulceninannesi25 sonbahar3 getirdi ki gibi kuponlar falan olmuyor açıkçası orda ama bazen ciddi indirimler olabiliyor deterjan tuvalet kağıdı tavuk gibi ürünlerde herseyde oluyor bazen ciddi indirimler uygulamadan bakmak gerek
ikiprensesannesi_06 sonbahar3 Gene senin ki 1 taneymis herşeyin kolay olur bide uykusu güzelse bizimkiler yatiriyorsn yarimsaat dolmadan ayaktalar benim iki kızım var 3 e hamileyim düşün halimi🤣
Poldipan-01 sonbahar3 tek elimle yemek yapıyorum, düdüklünun içine atıp yine tek elimle blendir, çorba oluyor adı, diğer elimde bebe, makarna ya sos yapamazsam ketcapla yiyoruz,ya milletin bebesi çok akıllı ya bizimki zipir 😁
sonbahar3 Poldipan-01 sorma 2 gündür güncelleme gelmiş asla yerinde durmuyor bende tek elimle yapabildiğim kadar bacım 😁
joyfulmom sonbahar3 hahahah sırt üstü uzaninca biri sağa biri sola gidiyor ahah ay ne güldüm 😂😂 Yaptırmaya cesaretim gelsin yaptircam eşim o konuda sınırsız limit veriyor ama bende Cesaret yok fazla
sonbahar3 joyfulmom ay hadi inşallah 😍 eminim çok güzelsindir de işte o olunca kendim için bende istiyorum kızken bile taş gibi göğüslerim olmadı 🙄