sonbahar3 joyfulmom ahahhaha kesinlikle ya daha 22 yaşındayım memeler 60 lı 10 çocuk emzirmiş nenem gibi 😂 eşimi ikna edersem yaptıracam memelerimi. Gerçekten onlar küçülünce zayıflığım ortaya çıkıyor. 😓😁
joyfulmom sonbahar3 ya evet bende öyleyim valla insanı fazlasıyla kilolu gösteriyor üstelik eşim bana istersen yaptır diyor da ben biraz korkuyorum açıkçası ama böyle neneler gibi gezmekte istemiyorum 😄
Poldipan-01 sonbahar3 bebekle bu kadar güzel yemekleri nasıl yapıyorsunuz, galiba bir beceriksiz benim, makarna yapacağım yetistirebilirsem😜
sonbahar3 Poldipan-01 ay bende kolaya kaçıyorum 😂 eşim sarmalar börekler kuzu inciller bekliyor 😂 bebeme tek bakıyorum kucağımda birlikte yapıyoruz 😂😁
Poldipan-01 sonbahar3 tek elimle yemek yapıyorum, düdüklünun içine atıp yine tek elimle blendir, çorba oluyor adı, diğer elimde bebe, makarna ya sos yapamazsam ketcapla yiyoruz,ya milletin bebesi çok akıllı ya bizimki zipir 😁
ikiprensesannesi_06 sonbahar3 Merhaba vallaha benimkiler ayaktayken tüm işimi yemeğimi aşımı ne varsa bitiriyorum onlar uyuduktan sonra keyif film kahve içiyorum dinleniyorum benimm bugün ki menüm Taze fasulye Princ pilavı Mercimek çorbası Salata
sonbahar3 ikiprensesannesi_06 ay bende de 1 tane var bende bebeğim uyuyunca keyif yapıyorum ya da uyuyorum.
Rez sonbahar3 selamlar maşallah gün erken başlamış size :) biz henüz kahvaltıdan kalktık babamız geldi ondan keyif yaptık az, dün misafirim vardı gün menüsü yapmıştım arttı onları yeriz
sonbahar3 Rez maşallah afiyetler olsun ☺ evet bebeğim 7 buçukta uyanıyor fix yani. Ama akşam da erken uyuyor gece uykusuna bende o vakit dinleniyorum. Bizimki erken uyuduğu için babası da geç geldiği için sadece sabah işe giderken görüyor babasını bu durum beni bi tık üzer
Mamasboy sonbahar3 bugün aklımda hiçbir şey yok valla her gün ne yapçam derdi 🤷🏻♀️ olmadı dışardan söyleriz bugün
sonbahar3 Mamasboy aynen bi bunaltı geliyor arada iyi oluyor bende yetisemedigim zaman söylerim Soslu tavuk dürüm bayılırım
sonbahar3 ElifZynep54 oy maşallah afiyetler olsun eşim bayılır kavurmaya ben de bi o kadar sevmem et türevi
sonbahar3 joyfulmom ay öyleyse ne duruyorsun koş kız. Benim görümcem yaptırdı şuan da çocuk emziriyor. Korkma ya bana yaptır dese gözün kapalı koşarım 😂 Ay düşünsene çamaşır derdi yok taş gibi ortası çok güzel dekolte de iç çamaşırında güzel duruyor. Bende uzanıyorum bazen eşim diyo bunlar nerde 😂🤣 ağzıma giriyorlar o kadar yumuşak 🙊
sonbahar3 Nursenaglbtn afiyet olsun ya çok özledim dolmayı bu önümüzdeki hafta aliyim pazardan da yapayım inşallah.
Gulceninannesi25 sonbahar3 fazlaca sipariş verecekseniz migros sanal kullanabilirsiniz bazı siparişlerde çok alacağım şeyler olursa öyle yapıyorum ben
sonbahar3 Gulceninannesi25 ben hep getir kullandım lakin son siparişimi teslim edildi gözüktü ama bana gelmedi allah bilir nereye bıraktılar üstelik saatlerce günlerce mağdur ettiler eksik para yatırdılar. Migros nasıl bu konuda indirim vs de var mı
Balbeby sonbahar3 biber dolması veya karnı yarık,pilav,çorba yaninada turşu içecek yeterli Oğluma da tavuklu şehriyeli tarhana ve yanına yoğurt