Ya arkadaşlar 18 gün olduk oğlumla çişini yapıyor doktora götürdüğümüzde yüz üstü bekletin düzene girecektir kendisi o günden sonra 1 kez yaptı ama 3 buçuk gün oldu hala yapmadı bi daha endişe etmelimiyim bilmiyorum böyle olan bar mı
SedatDeryaGlm anne sütü mü mama mı
SedatDeryaGlm canım bizde aynı sorunu yaşıyoruz benimde bebeğim 18 günlük. Çok ıkınıyor yavrum kakasınj yapamayınca. Ben biraz zeytinyağı verdim ağzına sonra biraz daha iyi geldi sanki
SedatDeryaGlm nette masajlar var mutlaka uygulayın işe yarayacaktır
SedatDeryaGlm canım yaşadığı kabızlık değil zaten yaptığı kakanın cıvık olduğunu görüyorsundur ne kadar ıkınmaya çalışsalar da kaslarını daha kullanmayı beceremiyorlar benim bildiğim 4 aya kadar çok normal bu durum bacaklarını karnına götür egzersiz yaptır karnını ov yapar belki Doktor a götürdüğünüzde büyük ihtimalle bekle diyecektir çünkü 10 güne kadar yapmamaları normal sayılıyor eğer çok huzursuzsa ben kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp fitil gibi sadece pamuklu kısmı makat bölgesine hafif hafif değdiriyorum hemen yapıyor
SedatDeryaGlm benim kızım hafta yapmadı doktorlar 7 güne kadar normal diyorlar. Sen yemene çok dikkat et çok etkili oluyor ayrıca bol bol su iç.. kuru yiyecek çok tüketme sürekli sebze ve sulu şeyler tüket.
GmzSnn anne sütüyle hiç mama vermedik
SedatDeryaGlm senin besLenmenLe aLakaLı oLaBLir kayısı faLan ye yada kayısıLı form çay iç baya doLduruyoLar bezi 🙈🙈
GmzSnn yiyorum kaç gündür bana mısın demiyor
Selinyaman zeytin yağı yediriyorum aynı sambada zeytinyağlı masajda yapıyorum olmuyor 😓
NeslihanPiaAbac yüzüstü yatıyorum 15 dkka sonra zeytinyağlı masaj tapıyorum karnına denemediği şey kalmadı bugün çok huysuzdu malesef doktora götürüyorum olmuyor böyle 😓
Sadece anne sütü alan bebekler de 1 hafta yapmaması normal karşılanıyor demişti bizim doktorumuz benım kızımda 5 gün yapmamıştı sonra duzeldı 2.ayında günde 3 4 defa yapmaya başladı o zman düzene girdi yani
Bnnr 2 gündür bi sıkıntısı yoktu ama bugün çok huysuzlaştı uyuyamadı bi türlü şimdi doktora götürüyorum malesef
Elyesa evet gayet normalmiş böyle diyeceğini biliyordum zagen ama dayanamadım götürdüm arttık bakalım duruma göre bende denerim
Selinzeynep benimki rahatsız oluyor 3güm dayandı sonra hep huysuzdu
Evet anne sütüyle beslenen bebeklerin 1 hafta 10 gün yapamaması normal demişti doktor bizim bebiş 3 Gün yapamadı 3’gün sonunda ama maşallah bebiş boynuna kadar.. ☺️☺️
burcuccc bizimki 3.gün çok hıysuzlaşmıştı dayanamadık götürdük
Kızlar bizde 16 günlüğüz normalde sarımsı yapardı kakayı bugün yeşil yaptı üşüttük sanırım önemli bişey mi başına gelen var mı