Gizemkrl Selamlarr bebeği 2 aylık olan yada 2 ayı atlatmıs hanımlar ne gibi ataklar oldu anlatırmsnz ?
Ilkbebek Gizemkrl ben de urada bekleyeyim :) 2 aylik olduk gunduzleri uyku azaldi ve baz en hicbirseyi yokken mizmizlaniyor yattigi yerden. Kucaga alinca etrafi izliyor susuyor🙈
Evaninanasi Gizemkrl 3 ay 16 günlük. Uyku gerilemesi oldu ve artık etrafı keşfettiği için kucak merakı arttı. Sürekli kalkmak, etrafı izlemek istiyordu ki hala da öyle.
Olimbonii Gizemkrl bizde 3 ay 22 günlüğüz uyku gerilemesi yaşıyoruz cok guzel uyuyan bebek artik uyumuyor gündüz 15 dk uyuyup uyaniyor surekli hep mizmiz herseye ağlıyor gece uyurken gözleri kapali elleri kollari siddetli sekilde hareket ediyor surekli hem kendini uyutmuyor hemde ben uyuyamıyorum o sekilde hareket ettiğinde
Damlakeskinn Gündüz uykuları azaldı uyup uyanıyor ve kucak istiyor gün içerisinde bir kere gaz sancısı vuruyor iki saat mız mız ve ağlıyor saha sonrasında zaten akşam 9 gibi uyuyor ve bu sayede gece bende biraz dinleyebiliyorum
kbrsuzen24 Bu atağın tek faydası gündüz etrafın merakından uyanık kalıyor gece bolca uyuyor bende dinleniyorum 😀😀
Olimbonii Gizemkrl hareket isi herkeste var sanirsam gece uyurken otle böyle hareket etmiyor baya bi ediyor