Sevilayadalar 01012023 tahin helvası Bulgur pilavı Her emzirme sonrası bol su içip ardından biraz ceviz ye Aktarda anne çayı satılıyor ondan alabilirsin Eczaneden Bestlak süt arttırıcı damla alabilirsin Komposto tarzı şekerli şeyler iç baya etkisi oluyor benimde sütüm azalmıştı sürekli bu dediklerimi yaptım işe yaradı
Alparslanmoms_ 01012023 bol su ıhlamur çayı kimyon çayı hurma badem bebeğinizle ten teması yapın emmese de emzirmeye çalışın o çektikçe gelcektir
Dfne1 01012023 yotubedan özde aridak süt artırma ve meme reddi videosu var izlemenizi tavsiye ederim instagramdan yazınca da cevap veriyor
nursenbaris öncelikle stresten uzak durun, sonra bol bol su tüketin ve dinlenin. bu üçüne dikkat edince artacaktır sütünüz..
Dogu 01012023 dilruba demirezer olması lazım instagramdan bak derim tablet ve çayı var çok memnun kalan var bende çayını kullanıyorum adet dönemlerinde
Trhnftm Benim de çok azdı sütüm ama ısırgan otu, kimyon, rezene ve keten tohumuyla çay yapıp günde iki bardak içtim. 2 haftanın sonunda göğüslerimden akmaya başladı süt.
Sedoa_ 01012023 çok pahalı ama lacmix muhteşem. 60 lı paketi 420 tlye almıştık günde 2 tane içiyorsun 1 ay gidiyor. Bende çok işe yaradı doktorum reçete etmişti. 2. Gün sütümü artırdı
Trhnftm sMyL 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı keten tohumu, bir tutam ısırgan otu ve bir tutam rezene koyuyorum kaynar suya ve 10 dk demlendikten sonra süzüp içiyorum. Sabah 1 bardak akşam bir bardak.