TuDiNu-- Tubaceyran beeenn 😂 ameliyatdan sonra ertesi gün ayaktaydım. Bir hafta sonra tampon çıktı ıkı ay sonunda burnuma alıştım ve oturdu iki yıl oldu yaptıralı resmen doğal duruyor. Ama bu konuda doktorum çok iyiydi 🙏🏼 Dr. Ferhat İlen namıdiğer Dr.Fi 🙃
Elifffinnn10 Deniz06 sizin nefes almanız ne zaman düzeldi peki ? Ben hala düzgün nefes alamıyorum doktor normal diyor iyileşince düzelecek vs diyor ama bilemedim yani normalmi bu kadarı
Deniz06 Elifffinnn10 ameliyat olduktan bir hafta sonra tamponlar alınmıştı. Tamponlar çıkınca rahat nefes almaya başlamıştım ben.
Deniz06 Elifffinnn10 ödem olduğu için de olabilir. Çok ödem oluyor çünkü. İyileşmesi en az 6 ay en fazla 1 yıl diyorlar.
Elifffinnn10 Deniz06 işte bilmiyorum burnum sürekli tıkalı oluyor suyla açınca rahatlıyorum yarım saat sonra yine tıkanıyor. Doktor normal iyileşme sürecinde vs diyor ama bilemiyorum ya
Deniz06 Elifffinnn10 düzelir düzelir hiç merak etmeyin. Çok soğukta mıydı çok sıcakta mıydı hangisiydi unuttum burun daha çok ödem topluyormuş bilginiz olsun.
Elifffinnn10 Deniz06 ödem var evet hala birde dediğim gibi iyileşmedi ucu hissiz hala normal burun ucu gibi değil.. umarım dediğiniz gibi düzelir nefesim tamamen iyileşince. Sırf nefes için ameliyat oldum çünkü duzelmemesi çok moralimi bozdu
aslilaylom 1,5 sene önce oldum deviasyon ve estetik amaçlı ilk 3 gün çok zordu ama hemen nefes alabildim 3. gün tamponlar çıkınca çok rahatladım iyi ki olmuşum diyorum