Eloo005 Dayanamıyorum artık gözümün önünde küçülüyor yavrum eli yüzü küçücük kaldı küçücük. Tam 16-17 gündür hasta hemde çok toparlanamıyor sürekli kusuyor sürekli kusuyor her gün her saat doktora hastaneye gidiyoruz influenza oldu 22 aylık ateş ateş hiç dinmiyor kusma hiç durmuyor uyurken kusuyor kalkıyor ağlıyor öğürüyor doktor ilaç verdi antibiyotik içmesi gerekiyor dedi fakat tam doğru düzgün içemiyor alıyor mu etkisini bilmiyorum 2-3 saat sonra kusuyor söyledim doktora antibiyotiği içmesi gerekiyor dedi. Hatta fazla gelmesin diye influenza şurubunu iğneye çevirdi sabah akşam olacak şekilde yavrum 15 günde 2 kilo verdi dayanamıyorum çok kötüyüm çok üzülüyorum gördükçe içim gidiyor canım acıyor ağzına bir lokma dahi koymuyor eriyor sanki gözümün önünde çok kötüyüm bağıra bağıra ağlıyasım var Allahım ne olur yardım et yavruma iyileşsin ne olur
Oykubra8 Eloo005 çok geçmiş olsun okurken gerçekten çok üzüldüm Rabbim tüm hasta çocuklara şifa versin🥺 Güçlü ol iyileşecek mutlaka istersen farklı bi hastane veya doktora git. umarım bi an önce geçer. 🤲🤲
Seyturak Eloo005 ama yapmayın böyle çaresi var dermansız dert değil geçecek elbette toparlanacak korkmayın üzmeyin kendinizi
ecosummm Çok geçmiş olsun canım benim 28 yaşındayım ben de 2 haftadır geçmedi kusuyorum öksürüyorum boğazım berbat ağrıyor küçücük yavrucuklar napsın geçecek inşallah sabret en kötü hastaneye yatış verseler serum falan daha çabuk toplar belki
Eloo005 ecosummm çok geçmiş olsun sizede bugün gittik doktora daha yatış ile ilgili hiç birşey demiyor antibiyotik içmesi gerek içmesi gerek diyor çocuk kusuyor o derece kötü midede birşey tutamıyor ki kabul etmiyor mide. Mide bulantısı önleyici kusmaya engel bir damla yazdı onu verdim bu akşam sonra antibiyotiği ver dedi aynen öyle yaptım yine kustu az önce yine kustu yavrum 🥲
Ruyabelis Hastaneye yatış yapın bence damardan antibiyotik almalı. Sıvı kaybı olmaması açısından serumda şart. Bizde yakın dönemde covid olduk evde bakmaya korktum yutkunamıyordu balgamdan sürekli kusuyordu ateş mide bulantısına vardı. Karaciğer nakilli olmasına rağmen antibiyotik ve buharla kendine geldi 4. Gün taburcu olduk
Eloo005 Ruyabelis Bugün gittik doktor yatış ile ilgili hiç bir şey demedi içmesi gerek içmesi gerek diyor kusuyor çocuk ne yapayım çok kötüyüm 🥲
Adababy Eloo005 geçmiş olsun doktorunuzu değiştirin içmeyince kusunca napcak çocuk nasıl kendine gelsin acil serum yemesi gerek bide 1 hafta öyleydik antibiyotik değişti fayda etmedi şurubu iğneye cevirdi fayda etmiyo bi türlü geçmedi en sonunda serum yedi çok şükür bişi kalmadı toparlandı ertesi güne 24 aylığı bizde
Cerenaras14 Eloo005 başka hastaneye götür yada tekrar götür kuzum kesinlikle kusmaktsn ilaç vs icemiyo yatış istiyorum çok fazla kilo verdi de
ecosummm Eloo005 amin kuzum cümlemize 3 yaşında kuzum mart ayında böyle oldu şu içse saniyeler içinde kusuyordu falan motillum şurupta iyi bak biz o zaman baya hastanede bağırdık çağırdık sonra yatış verdiler 3 gün serumla anca toplamıştı anne yüreği tabi kilo verince üzülüyor ama dert etme düzelince hemen toparlar inşallah
ZamaneAnnesii Allah’ım sen şafi isminin hürmetine Şifa ver Yarabbim bu yavruya ve diğer yavrulara 🤲🏻🤲🏻 bebekler hic hasta olmasın ya 😪 biz olalım onlarin yerine hele şu öksürük ve kusma yok mu ne lanet bir şey 😔
Aysegullllho Madem içmesi gerekiyor yastisverilmeli kusan çocuğa ilaç ne fayda eder derhal hastaneye git arıza Çıkart alsınlar,doktorları anlamak bazen zor,içmeli ama nasıl bide anlattiginiza gore durumu baya kötü eee niye almiyorlar hastaneye
Eloo005 Aysegullllho Almıyor işte kafayı yiyeceğim çocuğum düzelemiyor napacağım Allahım nolur yardım et yol göster
Busranehirmila Eloo005 çok geçmiş olsun Allah şifa versin hastalık dönemleri aşırı zor oluyor biz de yeni 2 farklı hastalık atlattık üstüste 40 derece ateşlerle acillere gittik. Hiçbişey yemedi kızım da bütün ağzı aft doldu. Bitek biberon kabul ediyodu doktorumuz da mama alın dedi mama içiyodu anca. Yediremedik biz de hiçbişey. İnsan çok üzülüyor sizin de baya olmuş inşallah düzelme evresine geçersiniz çabucak
Eloo005 Busranehirmila Amin inşallah Allah razı olsun bizimki anne sütü alıyordu artık onuda istemiyor ağzını açmıyor dudakları kuru kıpkırmızı oldu gözlerinin altı çöktü mahvoldu yavrum gördükçe canım çok acıyor elimden birşeyde gelmiyor sürekli dua ediyorum Allah’a napacağım bilmiyorum nasıl yapacağım
ZamaneAnnesii bu bi virüs çeşidi zaten bu kadar kötü cocuk ama yatış yapılmamış garip bnce baska hastaneye gidin
Eloo005 Cerenaras14 Elimde değil sabrediyorum sabrediyorum çok uzun oldu ve yavrumu öyle görünce dayanamıyorum inşallah geçecek allah razı olsun
Busranehirmila Eloo005 yani kusma durumu varken sıvı alımı maksimum olması gerekiyor çünkü vücut susuz kalıyor ekstra ateş vs eklenince hepten sıvı eksikliği yaşıyor vücut ve toparlanması daha da zor oluyor. Yani bi serum taktırsanız baya kendine gelir diye düşünüyorum. Eğer maddi gücünüz varsa bide özele götürün durumu anlatın kaç gündür ne durumda olduğunuzu besleyemediğinizi ve kusma durumu yaşadığınızı. Mesela benim kızım da geçen hafta antibiyotik kullandı içirmekte çok zorlandım doktora anlattım eğer içiremiyosan iğneye geçeriz demişti. Sizin görüştüğünüz doktorlar neden bu kadar katı anlayamadım o kısmını