Miraayyy
Evet 3 gün olarak devam edecek belli bir süre, ama denediğin sebze ve meyvelere katarak devam edebilirsin, ben öyle yaptım. Örneğin; kabak, patates, havuç denedin.
Mesela pirinci, soğanı bunlarla birlikte denedim, kabak verirken içine az pirinç attım. İşte ıspanak denerken patates ve havuçla karıştırdım. Yani 3 er gün her sebzeyi meyveyi tek başına denemedim, sadece mevsim sebzelerini ve meyvelerini denedim zaten diğer türlü 1 yaştan daha uzun sürer diye düşünüyorum. Tadım ayı sadece 6-8 aydır, yani 8.ayda bebeğinizin ögün olarak yemeye başlaması lazım ki o zamanda böyle sadece brokoliyi haşlayım onu yesin tadım yapalım derseniz çocuk aç kalır zaten 3 gün boyunca. Birbirine katarak çeşitli tarifler üretin. Ben mesela bugün Medine hurması denetecektim, ara öğün olarak yulaflı, avokadolu mama yaptım içine 1 çay kaşığı hurma koydum. Ya da mesela kıyma verecektim, kabağı haşlarken 1 tatlı kaşığı içine koydum öyle denettim, Keza soğan ve sarımsak da öyle, mesela sarımsağı ilk cacık şeklinde verdim, çünkü yoğurdu ve salatalığı yiyordu zaten. Yani alerji vs. bi durum olduğunda sarımsaktan olduğunu anlayabilirdim çünkü diğer malzemeleri denemiştik. Sizde böyle ilerleyebilirsiniz, bebeğim 7 ay 25 günlük şu an bu arada. Sevgiler 🌸