Bebekoglumata Sevgili anneler Biberon ile besleniyoruz. Reflü ile başa çıkabilen var mı ? Kusmasını azaltıcı tavsiyeleriniz var mı?
Mucizemoglum Bebekoglumata benim oglumdada reflu var dr gaviscon infant birde motilium şurup verdi onları kullandık geçti şükür... birde antikolik biberon aldık, oda fayda etti.
Sanmet Doktor bana thickener verdi mama içiyorsa mamaya anne sütü sağılıyorsa ona emiyorsa emdikden sonra suya katışyırıp veriyorsun bide reflü yatağına yatır dik yatır yoksada . Kusmaları azaldı bebelac thickener
Bebekoglumata Sanmet thickener ne orasını anlamadım ? Mama mı ilaç mı canım? Bana aptamil ar mama kullan dedi bide gaviscon ver dedi
Jelibon88 Bizde bebelac kivam koyulaştici kullaniyoruz bazen onuda kusuyor bazen kusamiyor iyice midede koyulaşirsa zamanla azalirmiş biz 3 ay 5 gunlügüz bakalim ne zaman bitecek kusmalar
Kagan Benim oglumdada var gaviskon verdi doktor oda isal etti ben mamasinı deyistirdim aptamil veriyordum şimdi bebelak gold veriyorum eskisi gibi kusmuyo çok sükür dene istersen
Kagan Benim oglumdada var gaviskon verdi doktor oda isal etti ben mamasinı deyistirdim aptamil veriyordum şimdi bebelak gold veriyorum eskisi gibi kusmuyo çok sükür dene istersen
Mucizemoglum Bebekoglumata antikolik hava geçirmeyen biberon deyince veriyorlar zaten bi markası yok yani