_serefim Arkadaşlar bi sorum olacaktı uyku tulumu bebeklere nasıl giydirilir içine zıbın üstüne tulum mu yoksa pijama da giydirip üstüne tulumumu giydireceğiz belki dersiniz ne kadar cahil bunu bilmiyor mu ama gerçekten bilmiyorum
1Meryem011 _serefim normal bişe bilmemen bende sorark giydirdm aldığın tulumn tog derecesi ve evini. Sickligna bağlı
_serefim 1Meryem011 ya evim genel olarak sıcak çocuk odam ve yatak odam biraz serin ve oğlumu odasına alıstıracagım artık 2 yaşında insanlık hali uyurum kalırım üstünü falan açar uyku tulumu dediler ve hiç giydirmedim daha bilmiyorum nasıl olacağını da
1Meryem011 _serefim ne kadar serin veya sıcak onu öğren ona göre al 2tog giydiriyorm ben bebeğime altına zibin ve çorap veya kısa kollu zıbın ince tulum o seklde yatiriyorm ve gecede kalkip mama verdgm için kontrol ediyorm ona göre sanada 2tog yeterli olur 2.5alsands altindn ince giydirirsn fazla kalın olnca terliyorkar
_serefim 1Meryem011 bizim gece beslenmemiz artık Yok o yüzden kalkma sorunu olmuyor işte ama dediğiniz gibi araştırayım odanın sıcaklığına bakayım ona göre alayım yanlış anlamasanız çocuğunuz kaç aylık çorapla mı yatıyorsunuz
_serefim 1Meryem011 ama bazen çorapla yatırmak zararlı olabilir çünkü lastikleri ayağını sıkıyormus ya sık sık kontrol etmek lazım