Gizem0700 Kızlar bebeğim 5 aylık ne zaman kaka yapsa hep kıyafetine bi şekilde çıkıyor green clean bebek deterjanı kullanıyorum ama direkt makinaya o şekilde kakalı attığımda çıkmıyor öncesinde yaptığınız neler var acaba lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz ☺️☺️☺️
Linosum22 Gizem0700 Hiç bekletmeden beyaz sabun ve soğuk suyla yıkıyorum. Leke kalmıyor. Ama ben de eski lekelere çözüm bulamadım
Melisacemre Gizem0700 Dilan Polat’ın leke çıkarıcı spreyini alın kızım kakasını tasiriyor beyaz zibinina. Spreyi sıkıp biraz bekletip çeşme.altinda citiledim bir iz bile.kalmadi ben aşırı derecede memnunumm
Esra17 Gizem0700 e bebekten baby me leke çıkarıcı var sprey şeklinde fiyatı da 30 TL di en son aldığımda kakali yeri soğuk suda akıtıp spreyden sıkıp ovaliyorum sonra makineye atıyorum ama bazen ertesi günde yikadigim oluyor hiç leke kalmıyor tavsiye ederim
ayseesra07 E bebekte çamaşır suyu tozu var onu kulladım pekmez lekesi vardı bir türlü çıkmıyordu kıyafetten çamaşır makinesinde iki sefer yıkamada geçti gitti ek gıda dönemin de lekeli kıyafetlerini onunla yıkıyorum çok şükür geçiriyor
Zehraunl Ben kaka ve kusmuk lekelerine aspirin sıkıp makinaya atıyorum mis gibi çıkıyor çok kolay oluyor benm için deneyebilirsiniz 😇