Esra_22 61 günlük bebeğim uyurken nefessiz kalıyor bu normal mi ve ne zaman geçiyor doktora gitmem gerek mi
Deletedmom_54 Esra_22 nefessiz derken ne kadar süre kaşığı o şekilde burnunu kontrol edin sürekli ve kontrolde doktorunuza muhakkak danışın
saudadeee_ Esra_22 başlarda bizde de oluyordu böyle tükmüğü genzine kaçar gibi çırpınıyodu uyanıyodu bende kaldırıyodum sırtına falan vuruyodum 3. Ay itibari ile geçti artık hiç olmuyor
Leyla54 saudadeee_ merhaba benimde bebeğim böyle nefes yetmiyor gibi yutkunma sesi de geliyor tükürük sanırım geriliyorum bende 65 günlüğüz geçmiş sizin inş bizimde geçer reflüsü var birde ondan da kaynaklanabiliyot sanırım
Ebrushkaa Esra_22 burnu tikali mi hiriltili nefes aliyormu burnu tikali olabilir nefes almakta güçlük cekebklirler
Ktyfts Esra_22 benim bebeğimde de oluyordu uykusunda nedenini bilmiyorum ama 3. Ayına giricek daha olmuyor.
parasiempre Esra_22 aynisi benim kizimdada var cok nadir oluyor ama bende denk geliyorum gece uykusundayken saniyelik bir cirpinma oluyor. 1 yas alti uyku apnesi olabiliyormus zamanla azalarak kayboluyormus bu sekilde bilgi aldim 🥰
Esra_22 Mdorukkk günde 5 defa uyguluyorum grip yeni atlattığı için doktorum aç korkma dedi ama güneşe böyle oluyor