Mervek0 3.5 aylık kızımda kalça çıkıklığı varmış aparatı kullanan anneler var mı süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz
Meltemmmmmm Mervek0 aslında daha önde fark etmeleri gerekirdi. 1. Ay yada 2 ay kalça ultrasonu çektirmediniz mi
Mervek0 Meltemmmmmm çektirdik ama hep takip verdiler ortopediye yönlendirdiler onlarda aparat takmanız lazım dedi
77-masalimsi-77 Benim kızımdada vardı ortopedi doktoru aparattan takalım ama çocuk ortopediyede götürün dedi çocuk ortapediye sıra aldım 1 hafta sonraya sıra verdiler ben gidenekadar çift bez taktım gittiğimde bi problem kalmamıştı geçmişti çıkıklığı
Mervek0 77-masalimsi-77 bana direk aparat önerdiler bende çift bez taksaydım faydası olur muydu acaba
Belinayyy 77-masalimsi-77 merhaba bugün aynı şekilde banada çift bez önerdi doktor ama sıkmıyor mu iki bezi bağlamak üst üste büyük beden mi bez kullandınız nasıl yaptınız.
MyHatice Mervek0 bizde 2. Ayda öğrendik kalça çıkıklığı oldunu bir ay çift bez kullandık bir sonra kontrole gittiğimizde sorun ortadan kalkmıştı doktor hiç bişey yok geçmiş dedi.
77-masalimsi-77 Mervek0 ortopedi doktoru banada direk aparat dedi medikalden al yarın gel takalım dedi hatta ama çocuk ortopedi doktoru görsün deyince bende çocuk doktorundan randevu aldım çift bezi duymuştum doktor bana demedi çift bez tak diye kendim taktım çift bezi çocuk doktoruna sordum çift bez taktım onun etkisimi oldu diye olmuştur dedi başka bi hastaneyede götürebilirsin
77-masalimsi-77 Mervek0 evet baktırdığımda düzelmişti bi sorun yok dedi doktor ama tedbir amaçlı 6 aylıkken bidaha kontrole getir dedi
77-masalimsi-77 Belinayyy merhaba kullandığım bezlerden taktım hemen bezin üstüne takmadım altına bitane daha içlik giydiriyoruz ya onun üstüne taktım sonra kendi tulumunu giydirdim
Belinayyy 77-masalimsi-77 ilk önce normal bezlediniz sonra zibini taktiniz sonra tekrar bezlediniz kenarlardan yapıştıripta değil mi. Sanki bebegi sıkcak gibi geliyorda yanlış yapcakmisim gibi o yüzden detaylı soruyorum
77-masalimsi-77 Belinayyy önce bezledim sonra zıbını çıtçıtladım altına içlik pjama giydirdim pjamanın üstüne bidaha bez taktım sonra tulumunu giydirdim tabiki sorabilirsin aklınızda kalan bişey varsa
77-masalimsi-77 Belinayyy sıkmaz korkmayın hiçbişey olmuyo pjamanın üstüne takma sebebim bezin pislenmemesi aynı bezi taktım devamlı
Belinayyy 77-masalimsi-77 surakli aynı bezi takınca yapiskanligi azalmadı mi. Bende bir sürü bez almayı düşünüyordum iyi oldu soylediginiz gereksiz bez almam . Teşekkür ederim cevaplarınız icin
77-masalimsi-77 Belinayyy rica ederim Allah’ın izniyle düzelir çift bezle hiç azalmadı yapışkanı hep aynı bezi kullandım