Meltemidil Merhaba son bir haftadır kızımın tüm huyu suyu değişti uyumuyor , uyku düzeni bozuldu acaba atak haftasımı nolur anneler bakabilen yardımcı olsun Kız bebek 4 Temmuz Doğum , doğması gereken tarih 10 temmuzdu
Ays7140 Egemenannesi rica etsem banada bakabilrmisiniz erkek bebek 6 nisanda dogdu.Dogmasi gereken tarih 16 nisan
Seda5431 Egemenannesi rica etsem bizede bakabilir misin ben bebeğimin bu kadar ağladığını bilmem resmen boğazı yortılana kadar ağlıyor çocuk beklenen 25 Mayıs doğum 16 Mayıs kız bebek
Samilinannesi Egemenannesi bize de bakabilir misiniz lütfen tahmini tarih 26.04.2019 Gerçek doğum tarihi 27.04.2019 erkek bebek
canan1990 Egemenannesi merhaba lütfen bana da bakarmısınız cok huysuz bu aralar doğum tarihi 02.02.2019 tahmini 01.02.2019 cinsiyet erkek
Kumsalada-fettahtoprak Egemenannesi benimkide 3.5 aylık erkek bebek uyku harici resmen çile cekiyorum uzansa ağlıyor kucakta bı ağlıyor resmen ayağımda bile sallıyorum yine ağlıyor doğum tarihi 27 Haziran doğması gereken tarih 21 Haziran banada bakarmisiniz .teşekkürler .
Egemenannesi Brsa bitmiş bir sonraki sıçramaniza 31 gün var..bebeğimiz mesafe kavramını anlamaya çalistigi için miz miz ve uykusuz olabilir
huysuzbalik @Egemenannesi bize de bakabilir misiniz tahmini doğum tarihi 16 eylül doğum 14 eylülde oldu
Dron62 Banada bakabılırmısınız 🙏 Oğlumun tahmını Doğum tarıhi 04.08.2019 doğduğu tarıh 05.08.2019 hic durmuyor uykuyu unuttu resmen 😕