Pkzctz Kızlarrr hamile olduğumu öğrendim oğlum 20 aylık ne yapacam 🥹çok erken ve daha emziriyorum🙄 benim gibi olan var mı??
Caglarass Pkzctz Ben oğlum 20 aylıkken doğurdum ikinciyi 🙈 Hamileyken düşük tehlikesi olmadığı sürece istediğiniz kadar emzirebilirsiniz
tubasd Pkzctz hayırlı olsun sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşaallah. İkinci bebeğiniz doğana kadar sütü kesme dönemi gelir zaten beside bırakırsanız rahat bir döneme girmiş olursunuz biiznillah
Bmaidil12 Pkzctz benm de üçüncü kızım geliyor allah izin verirse işk 4 yas olucak ikincisi 11 aylık ben suanda 23 haftalık hamileyim. Herşeyin hayırlısı olsun
BARTUMOM Pkzctz oğlum 2 yaşında ve 1 ay önce hamile olduğumu öğrendim. 8 haftaligim şuan ve hala emziriyorum
Blackcloud Pkzctz Gözün aydın, her hamilelik aynı olmuyor. İlk kızımda hamileliğim burnumdan gelmişti diyebilirim, ikinci kızımda karnım büyümese hamileyim demezdim.
Pkzctz Caglarass isteyerek mi hamile kaldınız ? Daha doktora gitmedim gitmeye çekiniyorum bu hafta randevum var bakalım ne diyecek 🥹🥹🥹
tubasd Pkzctz korkmayın alismaniz için yeterince zaman var önünüzde ilk şoku atlatinda sonra çok mutlu olacaksınız💕
Urasali Pkzctz oğlum 15 aylık 12 haftalık hamileyim ve doktorum en fazla 3 ay emzirebilirsşn demişti bende sütten kestim mecbur 1 hafta önce
Pkzctz Urasali bende sütten bırakma kararı aldım dünden beri emzirmiyorum göğüslerim taş olmuş ne yapmalıyım hiç bilmiyorum siz ne yaptınız ?