ecosummm 3,5 yaşında kızım influenza a oldu sonra bizde kaptık ama benim 10 gündür geçmeyen tek taraflı boğaz ağrım ve öksürüğüm kaldı ama boğazımda resmen düğüm var tek tarafta başına gelen var mı deliricem artık
tubasd ecosummm beyazlık kırmızılık şişlik varmı bademciginizdemi var ağrı . Ağrıyan tarafı dışardan elinizle kontrol edin şişlik beze vs varmi
Ccansuu ecosummm bi iki hafta geçmiyor o durum özellikle akşamları başlıyordu benim daha sonra geçti ama bi süre sonra ara ara tekrar ediyor yine çok sinir bozucu bi durum
OptimusPrime ecosummm 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı sirke yarım çay bardağı su ile 2-3 saatte bir gargara yapıp tükürün. Çok iyi gelecek
tubasd ecosummm ev yapımı elma sirkesini kesinlikle tavsiye ederim size hazır olanlar değil ama ev yapımı olan. Gargara yapın ve bı miktsr için gerçekten şifa olacaktır Allah’ın izniyle
tubasd ecosummm dezenfekte ediyor ateşinde düşürüyor temizliyor yani şifa olur sizede inşaallah ben çok kullanırım başladığını hissetigimde hemen yaparım ilerlemez Allah’ın izniyle
OptimusPrime ecosummm Hemen boğazım sisince yapıyorum ertesi güne kalmıyor. Çok şişmişse iniyor biraz daha. Geçmiş olsun çok 🙏🏻
Mi-Mi ecosummm evett aynısını yaşadımmm😥 yutkunamıyordum bogazımda bişey sanki tıkıyordu birgün şiddetli şekilde öksürdüm bianda sanırım neydi o anlamadım ve geçti belkide iltihaptı bianda cıkmıştır fln dedi eşim hatta
Duyulurum ecosummm aynı durumdayım. Sanırım siz de ENFLUVİR kullanmadınız. Kuzenim bu öksürük iki ay geçmiyor dedi 😔 umarım bir an önce geçer gider