dunyaylabenimaramda Doğduğu günden bu yana suyu inanılmaz seven bir bebek, su balığı diye sevdik. Hiç sesi çıkmazdı banyo yaparken. Son ikidir öyle ağlıyor ki suya karşı hassasiyet mi oluştu korkutuyorlar mı anlam veremiyorum, napabilirim😕
tatlisert dunyaylabenimaramda bazı dönemlerde oluyo maalesef. Oğlumda öyle olmuştu bi dönem seviyodu bi dönem banyo yaparken beni çok zorluyodu. Sonra normale döndü
tubasd dunyaylabenimaramda su çok sıcak yada soğuk gelmiş olabilir o yüzden ürkmüş olabilir yüzüne su gelmiş nefessiz kalmış olabilir yada gözü yanmış olabilir çok uykulu yada uykusuz bir dönemde yıkamış olabilirsiniz. Bu durumlardan birini yasadiysa bile o isteksizliği aşmak biraz zaman alıyor küveti varsa oyuncak vs koyun yada sevdiği bir oyuncağı banyoda beraber yıkayın o sırada çocuğubuzuda yıkayın. Kaç aylık bilmiyorum ama
Belcim30 dunyaylabenimaramda benim kızımda ilk yıkanmasından beri hiç ağlamamıştı ilkbaharda doğmuştu şanslıydım sürekli yıkadım sonra havalar serinleynce yıkamadım 1 hafta kadar bu sürede çocuk huy değiştirdi suya sokunca ağlamaya başladı 3 4 kere küvete 2 3 sevdiği oyuncağını attım etraftaki liflerle oynamasına izin verdim o sırada bende onu yıkadım ve öyle öyle tekrar sevdi suyu şükür şmdi çıkarınca ağlıyor🤗
dunyaylabenimaramda tubasd 14 aylık, son 2 banyodur bıçak saplamış gibi ağlıyor, deneyeceğim teşekkür ederim
Caglabaki dunyaylabenimaramda birlikte yıkanmayı deneyin biz hep birlikte yapıyoruz ben dizime havlu koyup kızımı üstüne koyuyorum 5aylık şuan ve 1buçuk ayından beri o şekilde yıkanıyor kafasından su akarken korkuyor bende ıslanınca duvara yapışan oyuncak süngerler var trendyolda onlardan aldım onlarla kucağımda oynaya oynaya yıkanıyor
dunyaylabenimaramda Caglabaki oğlum 14 aylık, şu ana kadar böyle bir sorun yaşamamıştık. O aylarda bende öyle yıkıyordum, hareketliliği bu kadar olmadığı için
092022 dunyaylabenimaramda Bir şeyden korkmuş muhtemelen. Şimdi de unutmuyor yine o korkuyu yaşıyordur. Bir süre daha nazik davranın, banyo süresini daha kısa tutun, şarkılar söyleyin ya da müzik açın. Gülümseyin sarılın mutlu olsun. Korkuyu unutur tekrar suyu sever 😊
tubasd dunyaylabenimaramda tetikleyen birşey olmuştur muhtemelen oyundan anlayacak yaşta deneyin inşaallah çözüm olur 🌸